megyei I.

2020.03.27. 12:54

Az összes mérkőzésén betalálna az ibrányi csatár

Az idényben eddig négyszer triplázott az ibrányiak csatára.

Nagy Dávid rendre megkeseríti a kapusok életét

Fotó: Pusztai Sándor

Március 14-én léptek pályára utoljára a megyei első osztályú csapatok, a tabella azóta változatlan, így a góllövőlistán sem történt változás, amely szerint az osztály legeredményesebb mesterlövésze Nagy Dávid. Úgy tűnik, a harmincéves játékossal jó vásárt csinált az Ibrány, hiszen a csapatnál töltött első szezonjában huszonötször zörgette meg ellenfelei hálóját, ebben a szezonban pedig eddig tizen­nyolcszor volt eredményes.

Más góljának is tud örülni

– Ősszel hazai pályán nem úgy szerepeltünk, ahogy magunktól elvártuk, de szurkolóink is többet vártak tőlünk, idegenben viszont hoztuk a pontokat.

Tavasszal azonban jól indultunk, hiszen a Kisvárda elleni vereséget követően három mérkőzésünket is megnyertük

– adott villámértékelést eddigi szereplésükről az ibrányi gólvágó.

Dávid ősszel két mérkőzésen, tavasszal szintén kétszer triplázott, ezek közül pedig két alkalommal klasszikus mesterhármast ért el.

– Mindegyikre nagyon büszke vagyok, kiemelni egyiket sem tudom, talán az őszi, Balkány elleni hazai meccsünk, amelyet 4–1-re megnyertünk, áll a legközelebb a szívemhez.

Volt viszont zsinórban négy olyan mérkőzése is ősszel, amelyen nem rúgott gólt.

Egy csatár élete ilyen, van, amikor jobban megy, és minden befelé pattan, én minden meccsre úgy készülök, hogy gólt szeretnék rúgni.

– Vannak viszont olyan időszakok, amikor semmi nem jön össze, ilyenkor elgondolkozok, hogy mit csináltam rosszul, és a következő mérkőzésen megpróbálom a jó megoldást választani. De azért vagyunk csapat, hogy egymást kisegítve oldjuk meg a feladatainkat. Az a lényeg, hogy nyerjünk, én annak is tudok örülni, ha más rúgja a gólt – mondta Nagy Dávid.

– Most azonban már hiányzik a labda, igaz ugyan, hogy edzőnktől, Kiss Tamástól hetente kétszer kapunk feladatokat, de ezek nem tudják pótolni a játékot. Bízom a mielőbbi folytatásban.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában