Fatum-Nyíregyháza

2020.05.07. 09:59

Újabb szezon Nyíregyházán

Pintér Andrea nem akart máshova igazolni, várja az új kihívásokat.

Pintér Andrea

Fotó: fatumnyh

A hazai röplabdaszezon véget ért, a Fatum-Nyíregyháza játékosai azonban – szigorú szabályok mellett – továbbra is edzenek, a vezetőség pedig gőzerővel dolgozik azon, hogy a következő szezonban is erős csapata legyen a városnak.

Ennek eredményeként a klub bejelentette Pintér Andrea szerződéshosszabbítását. A 25 éves center tavaly nyáron érkezett, és rögtön alapembere lett a csapatának, az ő maradása nagy fegyvertény a nyírségi együttes számára.

Nagy lehetőség lenne

– Nem is akartam máshova igazolni, így nem volt nehéz meghozni a döntést – mondta el lapunknak Pintér Andrea.

Pintér Andrea | Fotó: fatumnyh

– Az nagyon jólesik, hogy megkapom a bizalmat, és a vezetőség a következő idényben is számol velem. Tavaly nyáron is tetszettek a kitűzött célok, mindenképpen érmet akartunk szerezni a bajnokságban és a Magyar Kupában is, valamint a CEV-kupában is megmutattam magamat, ami nagyon motiváló volt. Megszerettem a csapattársakat, a szurkolókat és a környezetet, szóval, minden körülmény megfelelő volt.

– Mivel idő előtt véget ért a szezon, nehéz értékelni, hogy milyen volt az első, itt töltött idényem – fogalmazott a játékos.

– Szerettük volna jól befejezni a bajnokságot. Az elején még bele kellett szoknom az új helyzetbe, voltak új dolgok számomra is, amennyire tudtam, felvettem a ritmust. A következő szezont már tapasztaltabban kezdhetem.

– Az új célokról viszont még korai beszélni, hiszen nem alakult még ki a csapat, de azt gondolom, hogy szeretnénk újra érmeket szerezni, és talán esély van arra is, hogy a Bajnokok Ligájában induljunk, ami nagy lehetőség lenne.

A technikát fejlesztik

Andi szeretné a következő idényt is jó formában kezdeni, ezért mint mondja, egész nyáron edzeni fog.

Idáig kondiedzéseink voltak, hétfőn már elkezdtük a labdás edzéseket

– tette hozzá.

– Ez sem olyan, mint a megszokott tréningek, de jó hogy már előkerült a labda. Most csak az alapokon dolgozunk, jobban rámegyünk a technikai elemekre, nyugodtan tudunk most ezekkel foglalkozni, ami a későbbiekben hasznunkra válhat.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában