NB III

2020.08.25. 08:26

A szimpatikus vesztes szerepében

A Sényő és a Kisvárda II. is elérhetett volna jobb eredményt.

A Kisvárda második számú gárdája az eddigi két hazai mérkőzésén egyaránt vereséget szenvedett: az első fordulóban a Füzesgyarmat vitte el a három pontot, majd a Jászberény is győztesen távozott a szabolcsi városból. Szabó Balázs együttese vasárnap a Debrecen II. ellen javíthatott volna hazai mérlegén, ám 3–1-re kikapott.

Hiába a jobb második félidő

– Nagyon készültünk, szerettük volna megszerezni az első hazai győzelmünket, az első félidőben azonban keveset tettünk ennek érdekében – kezdte értékelését Szabó Balázs, a Kisvárda II. edzője.

– Sajnos, a vizes pálya kicsit felborította a játékunkat, nem tudtunk olyan hatékony építkezni hátulról, mint ahogy elképzeltem. Nagy nyomást helyezett ránk a Debrecen, így nem is nagyon tudtunk kijönni a saját térfelünkről. Fél­óra után hátrányba is kerültünk, amelyet a félidő végén meg is dupláztak. Szünetben próbáltam változtatni, volt egy cserénk, és a második fél­időben más rendszerben helyezkedett el a három belső középpályásunk. Más képet is mutatott a játékrész, a Debrecen átengedte a területeket, próbáltak kontrára játszani, mi viszont beszorítottuk őket. Fölényünket sikerült is a hajrában gólra váltani, aztán az egyenlítés érdekében mindent egy lapra téve a végén a kapusunk egy szögletnél feljött fejelni, ebből azonban lefordultak és üres kapus góllal lezárták a találkozót.

A Sényőnek sem termett babér Egerben, így a Fiumei Viktor, Imrő László edzette együttes továbbra is hatpontos.

Sajnálja a játékosait

– Nagyon sajnáltam a játékosainkat, mert vereséget abszolút nem érdemeltek, minimum a döntetlenre rászolgáltak – beszélt Fiumei Viktor a vasárnapi, 1–0-s mérkőzésről.

– Az első játékrész kiegyenlített volt, talán az Egernek volt nagyobb helyzete, de mi is próbálkoztunk. A második félidő és a több jó lehetőség alapján nyerhettünk is volna, hiszen volt egy huszonöt perces periódus, amikor több gólt is szerezhettünk volna, de kimaradtak a helyzeteink. Sajnos, a szimpatikus vesztes szerepe jutott nekünk. Nem jó szériában vagyunk, de nincs idő keseregni, szerdán javíthatunk.

A hétközi fordulón a Sényő Putnokra látogat, míg a Kisvárda II. Tiszaújvárosban játszik.

BB, MK

Ezek is érdekelhetik