NB III.

2020.08.16. 19:56

Idegenben jobban ment

A kisvárdaiak nyertek Diósgyőrben, a Sényő otthon kapott ki a fővárosi vasutasoktól.

Vasárnap rendezték a harmadik vonal Keleti-csoportjában a negyedik fordulót és a Sényő-Carnifex már harmadszor játszott hazai pályán. Ezúttal a nagy múltú fővárosi vasutasok vizitáltak a sényői katlanban.

Jó iramot és változatos játékot hozott az első játékrész. És két gólt, mindkettőben ludasok voltak a kapusok. Szünet után rákapcsoltak a sényőiek, ám egy gyors vendégakció végén a rutinos Hrepka Ádám élt a lehetőséggel.

Ezt követően mindent egy lapra tettek fel a hazaiak, támadtak, nyomtak, szögleteket és szabikat rúgta, de nem sikerült bevenni a zuglóiak kapuját, így vereséget szenvedtek.

Diósgyőrben az élvonalbeliek második számú csapatainál igen bekezdtek a vendég kisvárdaiak.

Jó félóra elteltével már 3-0-volt az eredmény a vendégeknek. Az első félidő ráadásában tudtak szépíteni a borsodiak, akik szünet után rákapcsoltak, ám fordítani már nem tudtak.

A hajrá kezdetén újabb kisvárdai gól jött, amire ugyan válaszolni tudtak a diósgyőriek, ám a szabolcsiak szerezték meg a három pontot a négy szerzett góllal.

Labdarúgás: NB III., Keleti-csoport, 4. forduló

Sényő-BVSC 1-2 (1-1)

Sényő, 300 néző, v.: Szigetvári.

Sényő-Carnifex: Gagyi – Klepács, Bodó, Hadházi, Fenyőfalvi (Kpacina V.), lakatos, Szokol, Farkas, Lizák, Páll (Schmindt), Orosz. EdzŐ: Fiumei Viktor és Imrő László.

BVSC-Zugló: Horváth – Szabó, Balogh B., Murai, Kelemen (Tóth), Schrammel (Hrepka), Simon, Balázs (Májer), Balogh M., Kovács, Fisli. Vezetőedző: Gabala Krisztián.

Gól: Lakatos (45.), illetve Kelemen (27.), Hrepka (73.)

Imrő László: – Úgy érzem a játék képe alapján rászolgáltunk volna az egy pontra. A mezőnyben teljesen egyenrangú partnerei voltunk a vendégeknek, sajnos a helyzetek kihasználásban ma ők voltak a jobbak, így nem érdemtelenül nyertek. Ezzel együtt egy kis szerencsével iksz is lehetett volna.

DVTK II-Kisvárda II 3-4 (1-3)

Diósgyőr, 250 néző. v.: Jakab.

Diósgyőr II: Furik – Ivánka, Nagy Z., Kecskeméti (Zsemlye, a szünetben), Kispál, Farkas M., Lehóczki (Nagy Á., a szünetben), Karika, Zsiga, Makrai, Csávás (Schildkraut, 49.). Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula

Kisvárda II: Odincov – Czene, Kravcsenko (Vass O., 79.), Avetiszjan, Baranyai Á. – Kirjuhin (Riznicsenko, 53.), Szőr (Czérna, 76.) – Himics, Mihalik, Sikorszki – Jelena. Edző: Szabó Balázs

Gól: Zsiga (45+1.), Ivánka (65.), Makrai, (83.) illetve Himics (18.), Jelena (26.), Sikorszki (33.), Riznicsenko (80.)

Szabó Balázs:- Két ellentétes félidőt játszott a két csapat, az első negyvenöt percben a mi akaratunk érvényesült, sikerült is három gólt szereznünk. A második játékrészben magunknak tettük nehézzé a mérkőzést, több alkalommal is eldönthettük volna a három pont sorsát, ehelyett a hazaiak veszélyeztettek pontrúgásokból. Ezért a kilátogató közönség az utolsó percekig egy izgalmas találkozót láthatott. Gratulálok a csapatomnak.

ML

Ezek is érdekelhetik