Kézilabda

2020.08.15. 15:10

Kemény küzdelemben nyert a debreceni csapat

A Kisvárda pénteken második hazai felkészülési találkozóján a Debrecent fogadta. Mindkét gárda nagy elánnal, de annál több hibával vetette bele magát a küzdelembe.

A vendégek higgadtak le előbb, és megszerezték a vezetést. Az első hazai találatra a hatodik percig kellett várni, akkor Bouti Fruzsina volt eredményes. Bakó Botond a játékrész felénél frissítette csapatát, lecserélte belső négyesét, a félidő hajrája mégis a vendégeké volt.

Fordulás után tovább növelte előnyét a Debrecen, de a hazaiak összeszedték magukat, és fokozatosan dolgozták le hátrányukat. Udvardi Laura találatával a 47. percben utol is érték ellenfelüket, ezzel azonban el is lőtték puskaporukat. Kovács Annáék percek alatt visszaállították a félidei különbséget és kettővel megfejelték azt. A végjáték ismét a hajdúságiaké volt, így megérdemelten nyerték meg a találkozót. A Kisvárda legközelebb jövő hétvégén Dunaújvárosban egy négyes tornán lép pályára a házigazdák, a Békéscsaba és az MTK társaságában.

Szintén pénteken lejátszotta első felkészülési találkozóját a Nyíregyházi SN együttese, Varga Lászlóék az NB II.-es Kisvárdát fogadták a Continental Arénában. A találkozó meglepetésre a vendégek sikerével ért véget (24–26).

Kézilabda: felkészülési mérkőzés

Kisvárda–Debrecen 22–27 (9–13)

Kisvárda, 250 néző, v.: Sándor, Szikszay. Kisvárda Master Good SE: Pásztor 1 – Udvardi 2, Karnik 3, Siska 1, Milosevics 3, Dombi L. 3, Bouti 2. Csere: Mátéfi (kapus) Szabó 1/1, Habánková 3/2, Dombi K. 1, Mihálffy 1, Soltész 1. Edző: Bakó Botond.

Kiállítások: 8, illetve 8 perc. Hétméteresek: 4/3, illetve 2/1.

BB

Ezek is érdekelhetik