Mennyei megyei

2020.08.21. 11:55

„Úgy megyünk neki minden ellenfelünknek, mint hikomatos pingvin a hóbuckának” – kezdődik a megye kettes bajnokság!

A kanyári pálya az út mellett fekszik, a vajai meg az erdő közepén. Az elhelyezkedés jelentőségére is fény derül a szakvezetői várakozásokból.

Forrás: Shutterstock

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Seregi Mihály, a Kótaj edzője.

Nyíregyháza Spartacus II.–Kállósemjén: – A Spartacus hiába újonccsapat, nagyon erős. Ez a mérkőzés hazai győzelmet ígér.

Nagykálló–Rakamaz: – Beerősített a Nagykálló, hazai győzelmet várok.

Biri–Nyírlugos: – Hazai győzelem.

Geszteréd–Kálmánháza: – Ez az a mérkőzés, ami döntetlennel érhet véget.

Nyíribrony–Kótaj: – Nagyon jól sikerült a felkészülésünk, bizakodva várjuk a vasárnapi rajtot. A három pontért megyünk Nyíribronyba.

Apagy–Levelek: – Szomszédvári rangadó mindig hozhat meglepetéseket, de ezen a mérkőzésen a hazai csapat fog nyerni.

Nyírbéltek–Tiszavasvári: – Vendégsikert tippelek.

Nyírerdő csoport

Tippel: Fabók István, a Kék edzője.

Záhony–Fényeslitke: – A mondás szerint a záhonyiakat három nagyon fontos dolog érdekli a focin kívül: a vonat guruljon, a cumis­üveg szoruljon, a kacsa előtt meg víz legyen. Mivel a Litke hetente játszott Záhonyban felkészülési meccset, így ByeAlex szavait idézem: „Valamikor régen tudtam, hogy ki vagyok. Most meg azt tudom, hogy mindig kivagyok!”

Őr–Dombrád: – Azt gondoltam, Kálmándi kollégám majd az őri pályán kap a munkásságáért talapzatot, de hogy most kiszállt, így vagy a tányér nem egyenes, vagy a leves görbe. A dombrádi pánikról meg csak annyit, ott, ahol a fűnyíró traktor is Ferrari...

Tiszakanyár–Vaja: – A kanyári pálya az út mellett fekszik, a vajai meg az erdő közepén. Na, szerintem ennek pont semmi köze nem lesz majd a mérkőzéshez. Ha lehetne, tippelnék, de azt meg tiltja a vallásom.

Jéke–Újdombrád: – Úgy gondolom, Újdombrádon nagyon sok barátom van, Jékén meg majd lesz. Azt tudom, hogy mindkét csapat az ellenféllel szemben áll fel, ja, és hogy guruló labdába nem fejelnek. Azt hiszem, tömören ennyi.

Szabolcsveresmart–Nyírkarász: – A szimpatikus Szabolcsveresmart nagyon közel van Disneylandhez, így ott most minden meseszép. Nyírkarászban meg ­pályafelújítás van folyamatban. Valami lesz, az borítékolható. Ügyvédi letétbe helyeztem az edzői nyilatkozatokat, legyen az bármilyen eredmény is a pályán vagy azon kívül.

Pátroha–Gergelyiugornya: – Abban a szerencsés helyzetben lesz a két csapat, hogy stoplis cipőben léphet arra a pályára, amire eddig még mezítláb sem mehetett senki. Hogy ez a körülmény most kit fog jobban zavarni, ki tud alkalmazkodni a rendkívüli helyzethez – már ha lesz –, azt majd a meccs végén megmondom.

Nyírmada–Tuzsér: – Titánok és tinik párharca, valamikor, réges-rég, NB-s bajnoki címekről döntött, most meg majd csak úgy focizgatnak egy kicsit kedvtelésből. Az senkit ne zavarjon meg, hogy a hazaiaknál az edző Szőke, mert amúgy Pista nem úgy szőke, ha „teccik” érteni, amit mondani akarok.

Kék–Ladányi TC: – Szeretném, ha lenne olyan húzása a meccsünknek, mint egy jó garázskoncertnek. A csapat felkészült online és offline üzemmódra is. Nagyon bízom a srácokban és abban is, hogy a hétvégén mindenki otthon hagyja a nyunyókáját, és úgy megyünk neki minden ellenfelünknek, mint hikomatos pingvin a hóbuckának.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője.

Nábrád–Sonkád: – Vendégsikerre tippelek.

Kocsord–Tisztaberek: – Kocsordon egy meccs sem könnyű, viszont ha Jóni Ricsi cimborám kipihenve érkezik a meccsre, meglepetés születhet.

Encsencs–Nyírvasvári: – Döntetlen.

Ópályi–Nyírcsaholy: – Kósa Józsi öreg cimborám utolsó éveiben volt szerencsém ellene játszani, épp amikor a Csaholyt képviselte. Biztos vagyok benne, hogy kellőképpen feltüzeli csapatát, küzdelmes mérkőzésen hazai siker születhet.

Hodász–Milota: – A Milota megfiatalodott, viszont biztos vagyok benne, hogy hosszabb távon be fog érni Elek Laci munkája. Hogy ez lesz-e az a mérkőzés, ahol elkezd felfelé ívelni az útjuk, nehéz megjósolni. A Hodász jól erősített, ráadásul otthon mindenkire veszélyes. Döntetlenre tippelek.

Vámosoroszi–Nagydobos: – Lélektanilag nagyon fontos az, hogy miként rajtolunk a bajnokságban, nem szeretnénk beragadni. Ennek tudatában készülünk a nyáron jól erősítő Dobos ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában