Tenisz

2020.08.08. 08:14

Vidékbajnoki címek Szentesről

A Marso Tenisz Centrum második lett a klubok között, Juhász Bence remek formában van.

Forrás: Marso Tenisz Centrum

Fotó: Eross Bela

Két közelmúltbeli versenyen vannak túl a nyíregyházi Marso Tenisz Centrum fiataljai. Az előző hónapban Szentes adott otthont a korosztályos vidékbajnokságnak. Ötvenegy klub versenyzői indultak, és az egyesületi pontversenyben a Marso Tenisz Centrum végül a második helyen végzett. Ez a klub eddigi legsikeresebb eredménye, hiszen két éve a nyolcadik, tavaly az ötödik helyen zárt.

A kiváló eredmény mögött remek egyéni teljesítmények álltak. Négy bajnoki címet sikerült elhódítani, az F12-ben Juhász Bence maradt veretlen, a szintén élen záró csapatban mellette Somlai Dávid, Vitéz Csongor és Závaczki Milán lépett pályára. Az F18-ban Riskó Zsolt egyéniben a második helyen zárt, párosban a kiskúti Gombás Péterrel a dobogó legfelső fokára állhatott.

A negyedik arany is párosban született, az L14-ben Varga Viktória a paksi Dinnyés Lilivel nyert.

A nyíregyházi fiatalok közül többen kvalifikálták magukat a közelgő országos bajnokságra is.

Hazai pályán is ütötték

A napokban hazai pályán is indulhattak a versenyzők, mégpedig a Marso-Bige Kupán. Juhász Bence továbbra is remek formában van, hiszen F14-ben megnyerte az egyest, míg párosban második lett.

Klubtársai közül még Molnár Csaba állt a dobogóra, ő az F16-ban lett harmadik.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában