Hübner Nyíregyháza BS

2020.09.21. 07:18

A második mérkőzés egyben főpróba is volt

Noha a héten már bajnokira utazik a Hübner Nyíregyháza BS, múlt pénteken még csak a második felkészülési mérkőzését játszotta le, ráadásul azt is majdnem egy hónappal az első után.

Tóth Gergely

Forrás: Blue Sharks

Fotó: Pusztai Sándor

Mint ismert, a nyíregyháziak két játékosa elkapta a koronavírust, emiatt az egész csapat karanténba került, így jó pár mérkőzés és edzés kikerült a programból.

A Cápák azzal a szándékkal utaztak el a Zöld csoportos Tiszaújvároshoz, hogy valamennyire meccsritmusba kerüljenek a hosszú kihagyás után. Siska János nem számíthatott Bus Iván, Bazsó Brúnó, Mokánszki Máté és Szobi Dániel játékára sem, csapata azonban így is magabiztos, harmincpontos győzelmet aratott. Az első félidőben Mohácsi Máté brillírozott, a másodikban Emmanuel Ubilla és Tóth Gergely vitte a prímet, de a klub beszámolója szerint a fiatalok is bizonyították, hogy lehet rájuk számítani.

Tóth Gergely
Fotó: Blue Sharks

A nyíregyháziaknak ez volt az utolsó felkészülési mérkőzésük, ha a hét közben elvégzendő koronavírustesztek kedvező eredményt hoznak, akkor pénteken megkezdik az idényt Baján.

Kosárlabda

Tiszaújváros–Hübner Nyíregyháza BS 74–104

Nyíregyháza: Ubilla 27, Kuttor 4, Tóth G. 24, Czinger 4, Gerőcs 4, Brugós 6, Mohácsi 23, Vaskó 8, Demeter 4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában