Kisvárda II.

2021.01.15. 09:49

Akadémiai rendszerben készülnek

Egy hónapos pihenőt követően folytatja a munkát az NB III.-as szabolcsi csapat.

BB

A fehér mezes Kisvárda II. múlt hétfőn kezdte meg felkészülését

Fotó: KM-archív / Sipeki Péter

A Kisvárda II. december 6-án a Gyöngyös elleni hazai vereséggel búcsúztatta az évet. Kocsis János gárdája ezután pihenőt kapott, felkészülését a folytatásra pedig január 4-én kezdte meg.

Próbajátékosokat tesztelnek

– Az utolsó bajnoki mérkőzést követően teljesen leálltunk, külföldi játékosainkat hazaengedtük. A közel egy hónapos pihenőt követően január első hétfőjén találkoztunk újra. Az első két hét a ráhangolódás jegyében telt – engedett bepillantást munkájukba a Kisvárda mestere.

– Mivel akadémiai csapat vagyunk, rengeteg felmérést végeztünk, amely meghatározza majd a további munkát. Ezenkívül több próbajátékost is megnéztünk, érkeztek hozzánk Ukrajnából, Szlovákiából, valamint más NB III.-as csapatból is. Próbáltuk őket megismerni, felmérni képességeiket, hogy tudnak-e olyan teljesítményt nyújtani, amely segítségünkre lehet a folytatásban.

Az érdemi munkát jövő héten kezdjük el, amely során irányadó számunkra az akadémia felépített edzésterve, ennek mentén készülünk a tavaszi szezonra.

– Napi rendszerességgel vannak konditermi edzéseink, ezután pedig a labdás tréningek következnek. Ez utóbbit az időjárás függvényében műfüves csarnokunkban vagy szabadtéren, füves pályán végezzük el.

Szombaton már játszanak

Az edzések mellett természetesen tesztmérkőzések is szerepelnek a Kisvárda programjában.

– Elég sok edzőmérkőzést kötöttünk le, amelyek általában hétvégére esnek, lesz olyan is, amikor kétszer is pályára lépünk. Ezek a találkozók felkészülésünk fontos részei, mert ilyenkor tudjuk lemérni a heti munkánk eredményét. Az első mérkőzésünket szombaton az ukrán élvonalbeli újonc FC Minaj U21-es gárdája ellen játsszuk, ezen a találkozón mérjük fel próbajátékosainkat mérkőzéskörülmények között – zárta Kocsis János.

BB


Labdarúgás

A Kisvárda II. felkészülési mérkőzései

Január 16.: Kisvárda II.–FK Minaj U21

Január 23.: Kisvárda II.–Nagykároly, Kisvárda II.–Kállósemjén

Január 27.: Homonna–Kisvárda II.

Január 30.: hármas torna Kisvárdán a Kisvárda II., a DVSC II. és az Eger SE részvételével

Február 3.: Cigánd–Kisvárda II.

Február 6.: Kisvárda II.–Diósgyőr II.

Február 13.: hármas torna Putnokon a Putnok, a Kisvárda II. és a Hidasnémeti részvételével

Február 20.: Kisvárda II.–Tállya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában