kézilabda

2021.02.11. 12:55

A szatmáriak trénere szebb tavaszban bízik

A Mátészalkát elkerülte a vírus, így teljes értékű munkát tudott végezni.

BB

Torma Eszterék Hevesen kezdenek

Fotó: Pusztai Sándor/Km-archív

Az NB II. Észak-keleti csoportjának mezőnyében a Kazincbarcika mellett a Mátészalkának nem volt halasztott mérkőzése ősszel, Drabik Péter csapata nyolc mérkőzést követően a tabella második helyéről kezdte meg rövid téli pihenőjét.

– Január elején, heti három edzéssel kezdtük meg felkészülésünket a folytatásra. Szerencsére a vírus elkerült bennünket, így teljes értékű munkát tudtunk végezni. A tréningek mellett tesztmérkőzések is szerepeltek a programunkban, megmérkőztünk a Vitka SE-vel és fiú serdülőcsapatunkkal – kezdte érdeklődésünkre Drabik Péter, a Mátészalka edzője, aki azt is hozzátette, hogy több edzőmérkőzést szerettek volna játszani.

Két játékost igazoltak

– A járványhelyzet miatt sajnos többre nem volt lehetőségünk, ettől függetlenül úgy gondolom, hogy jól sikerült a felkészülésünk, mindenki becsületesen dolgozott, elvégeztük az eltervezett programot. Bízom benne, hogy jó tavaszt fogunk futni, és nem úgy folytatjuk, ahogy abbahagytuk, hanem egy kicsit jobban – adott hangot reményeinek a Mátészalka edzője.

A téli szünetben két játékossal bővült az NB II.-es szatmáriak kerete: Hajdúböszörményből érkezett a kapus Bágyi Stella, valamint az egy szezont kihagyó debreceni Gáspár Dóra, utóbbi átlövőposzton bevethető.

A Mátészalka szombaton Hevesen játssza első tavaszi mérkőzését.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában