megyei II.

2021.03.19. 09:38

„Mindent megteszünk azért, hogy folytassuk a jó kezdést”

A labdarúgó megyei II. osztály 18. fordulóját rendezik a hétvégén.

Fotó: archív, Ungi Lajos

Pannónia csoport

Tippel: Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője.

Tiszavasvári (4.)–Apagy (5.): – A tabellán elfoglalt helyezések alapján a forduló rangadója ez a mérkőzés. Bár a vendégek kevesebb meccset játszottak, borítékolható, hogy már most előzni szeretnének. Hogy ez sikerül-e, az attól is függ, hogy mennyire maradt benne a hazai csapatban a Nyíregyházától elszenvedett kudarc.

Nyírlugos (15.)–Tiszalök (8.): – A Nyírlugos a pályán is bizonyította már, hogy ez nem az a csapat, amelyik ősszel szerepelt, így most hazai győzelmet tippelnék egy szívós vendégcsapat ellen.

Kótaj (1.)–Biri (7.): – A Kótaj az utóbbi időben magabiztos formát mutat, hazai pályán ők az esélyesek. Dankó Zsoltiék nincsenek könnyű helyzetben az elmaradt mérkőzések miatt, de talán pont ez ad majd extra motivációt nekik.

Kállósemjén (2.)–Nyíribrony (13.): – Küzdő csapat az ibronyi, amely nehéz helyzetekben sem szokta bedobni a törölközőt, de hazai pályán Marincsák Viktorék érvényesítik a papírformát.

Nyírbéltek (14.)–Nyíregyháza Spartacus II. (3.): – A hazai csapatnak nagyon kellenének a pontok, de ezek a nyíregyházi fiatalok már alkalmazkodtak a felnőttbajnoksághoz, és egyre magabiztosabbak, elviszik a három pontot.

Kálmánháza (11.)–Nagykálló (9.): – Mindent megteszünk azért, hogy folytassuk a jó kezdést, és egy győzelemmel megelőzhessük ellenfelünket a tabellán.

A Levelek–Geszteréd mérkőzést elhalasztották, a Rakamaz szabadnapos.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Elek László, a Milota edzője.

Sonkád (12.)–Csengersima (2.): – Egyértelmű esélyes a vendégcsapat, ezért jött volna jól az a kocsordi három pont Bandiéknak. Talán egy körülmény befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét, ha a hétvégén is esős, rossz idő lesz, a hazaiak csúszva-mászva megszorongathatják a bajnokság egyik legerősebb csapatát.

Nyírvasvári (4.)–Kocsord (9.): – Jelenleg jobb formában vannak a hazaiak, talán így ők az esélyesebbek a győzelemre.

Nyírcsaholy (14.)–Nábrád (13.): – Sajnálom Zoli barátomat, mert edzőváltás ide vagy oda, az előrelépés nem megy senkinek sem olyan könnyen, de a hazai csapatnak játékosállomány alapján edző nélkül is illő megnyernie ezt a meccset.

Nagydobos (6.)–Ópályi (10.): – Igazi szomszédvári rangadó, ilyenkor az dönthet, melyik csapat fog ki jobb napot.

Milota (11.)–Szatmárcseke (7.): – Nekünk jó a kapusunk, illetve a védelmünk, nekik jó a támadósoruk. Remélem, ez elegendő lesz egy döntetlenre.

A 26. fordulóból előrehozott párosítás

Vámosoroszi (3.)–Tisztaberek (8.): – Ha ez a meccs műfüves pályán lesz, kevés az esélye a vendégeknek arra, hogy pontot szerezzenek, mert a Vámosoroszi nagyon jól futballozik azon a borításon. Ellenkező esetben szerezhet meglepetést a Tisztaberek, mert a sáros pálya a vendégeknek feküdne.

A Nyírbátor–Encsencs mérkőzést elhalasztották.

Nyírerdő csoport

Tippel: Balla János, az Újdombrád edzője.

Tuzsér (7.)–Kék (10.): – Szerintem a tuzséri fiatalos lendület ellensúlyozni fogja a kéki szakmai fölényt.

Nyírkarász (11.)–Tiszakanyár (2.): – A Tiszakanyár szervezett, jó csapat, idegenben is esélyes a győzelemre, de Karászban senki sem mehet biztosra.

Gergelyiugornya (1.)–Jéke (15.): – A végletek mérkőzése: első helyezett a kiesés elől menekülő csapat ellen. Nem sok kérdőjel van ezen a mérkőzésen.

Ladányi TC (8.)–Szabolcsveresmart (14.): – Mindkét csapat képes meglepetésekre, egy esetlegesen gólgazdag mérkőzésen bármilyen eredmény előfordulhat.

Dombrád (16.)–Pátroha (6.): – Kicsit vérzik a szívem a dombrádi csapatért, de úgy látom, számára csak a kiesés elleni harc marad ebben a szezonban.

Nyírmada (12.)–Őr (13.): – Szurkolok Szőke Pisti barátomnak, de látom, nem egyszerű a helyzete.

Vaja (4.)–Fényeslitke (9.): – A Vaja nagyobb játékerőt képvisel, hazai pályán esélyesebb is.

Újdombrád (5.)–Záhony (3.): – Azt hiszem, hogy a szezon kezdetén senki nem gondolta, hogy a két újonccsapat meghatározó szerepet fog játszani a megye kettőben. Igyekszünk tovább javítani a megítélésünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában