kosárlabda

2021.03.02. 09:58

Száz pont felett a NyíKSE

Mezőberényben már két negyed után komoly előnybe került a nyíregyházi csapat.

KM

Zajácz kosarával lépte át a bűvös határt a NyíKSE

Fotó: egyesület

Szombaton a Mezőberény vendége volt a Sunshine NyíKSE NB II.-es gárdája. A mieink legutóbb nagyon jól játszottak a BKG Príma Akadémia Debrecen ellen, és – bár néhányan hiányoztak a keretből – a formát sikerült átmenteni.

Az első két negyedben komoly előnyt épített ki a Nyíregyháza, folyamatosan lépett meg ellenfelétől, és a nagyszünetben 16 ponttal vezetett. A harmadik negyedben is alaposan megszórta magát a NyíKSE, ugyan kicsit lazult a védekezés, de 25 pontra nőtt a különbség.

Vezetik a bajnokságot

Az utolsó negyedben az maradt csak kérdés, eléri-e a százat a nyírségi csapat. ­Zajácz kosarával ez sikerült, a Sunshine NyíKSE pedig újra győzött, és biztosan vezeti a bajnokságot. Kovács Tibor együttese március 7-én a Békéscsaba vendége lesz.

KM


Kosárlabda: NB II.

Mezőberényi KK–Sunshine NyíKSE 72–103 (17–27, 17–23, 18–28, 20–25)

NyíKSE: Tisza 16/6, Zajácz 20/3, Földesi 7/3, Gáspár 13, Asztalos 21. Csere: Balogh B. B. 7, Bíró 16/6, Major 3, Kazai. Vezetőedző: Kovács Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában