Kézilabda

2021.04.17. 09:09

Felemelt fejjel fejeznék be a szezont

Bozidar Bursacnak szinte csak a kezdőcsapata maradt meg a Fradi elleni mérkőzésre.

BB

Csikós Patrikékra (balra) ismét nehéz feladat vár

Fotó: Sipeki Péter

Egyre fogynak a mérkőzések, így az esély is egyre kevesebb, hogy a Nyíregyházi KC megkapaszkodjon a másodosztályban. Varga Lászlóék szombaton a Ferencváros U22-esei ellen veselkedhetnek újra neki ennek az emberes feladatnak. A két gárda februárban találkozott Budapesten, akkor a fővárosi zöld-fehérek magabiztosan tartották otthon a két pontot. A mieink múlt vasárnap a Szeged korosztályosai ellen léptek pályára, és a második félidőre elfogyva nagy verést kaptak. Hasonló forgatókönyvre van kilátás szombaton is.

Jobbak, mint a Szeged

– A Fradi hasonló stílusban játszik, mint a „kis” Szeged, gyorsak, lendületesek, az eladott labdákkal pedig pillanatok alatt felérnek az ellenfél kapuja elé, kapusposzton azonban kevésbé hatékonyak, mint a Tisza-partiak. Összességében jobbnak tartom őket, mint a Szegedet – mutatta be ellenfelüket Bozidar Bursac, a Nyíregyházi KC edzője.

Munkácsi Robin túl a műtéten

Mint arról korábban már beszámoltunk, Munkácsi Robin súlyos sérülést szenvedett, a beálló azóta sikeresen túl is van a műtéten. A héten azonban tovább sokasodtak a szerb szakember gondjai.

– Takács Zalán nem edzett egész héten, mert magkapta a koronavírus elleni védőoltást, és utána napokig nagyon rosszul érezte magát, Vasas György pénteken kapta meg, nem tudom, rá milyen hatással lesz. Alig maradt egy csapatnyi hadra fogható játékosom – adott helyzetjelentést Bozidar Bursac.

– Kevés van már csak hátra, de megpróbáljuk tisztességesen, emelt fővel végigjátszani a bajnokságot – tette még hozzá.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában