Mennyei II.

2021.05.29. 21:00

„Ez a megye háromba is kevés”

Íme a szombati megye kettes eredmények!

Fotó: DODO FERENC

Megyei II. osztály

Kelet-Magyarország csoport

Vámosoroszi–Nyírvasvári 3-0 (1-0)

Vámosoroszi, 50 néző, v.: Tassy.

Vámosoroszi: Nagy – Bakó (Csatári), Somogyi R., Szabó Antal, Riskó, Rigó, Banga (Kiss D.), Imre, Róka, Juhász (Szabó Attila), Somogyi Játékos-edző: Riskó Tibor.

Nyírvasvári: Szegedi. – Karczub (Serbán), Kovács, Pető, Serbán (Vegyenás), Sivadó (Kiss), Baráth J. (Paulik), Baráth D. (Pelyák), Csiszár , Polacsek, Schmidt. Játékos-edző: Pelyák Miklós.

Gól: Szabó Attila, Szabó Antal, Csatári.

Riskó Tibor: – Tanári játékvezetés mellett, úgy gondolom, a mai napon a játék minden elemében felül multúl ellenfelünket, bár a hétközi pesti kiruccanásunk rányomta a teljesítményünkre a bélyegét. A Lehel téri disznótoros megfeküdte gyomrunkat, viszont a lóerő hiányát nagy mértékben pótolja az akarat.

Pelyák Miklós: – Jobb volt a hazai csapat, megyünk tovább.

Sonkád–Szatmárcseke 1-10 (0-4)

Sonkád, 50 néző, v.: Kocsis Zs.

Sonkád: Geiger – Fóri (Erdődi), Csokai, Nagy, Farkas (Schwaner), Pálóci, Botos, Gyurkó, Horváth, Németh, Tóth. Edző: Homoki Endre.

Szatmárcseke: Juhász (Ombodi) – Kóczé, ifj. Algács, Kövesligeti, Hadadi, Sztáraszta, Algács B., Mándi Z. (Danó), Bozsányi (Mursa), Mándi Zs., id. Algács E. Edző: Hadadi Ferenc.

Gól: Pálóci I. illetve Kövesligeti, Hadai 4-4, Algács B. 2. Ifi: 1-9.

Homoki Endre: – Nulla… Ez a megye háromba is kevés. Ezen sokaknak el kellene gondolkodniuk.

Hadadi Ferenc: – Remélem ezzel az eredménnyel minden okosnak megadtuk a választ. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, megkérjük az elnököt, hogy jövő héten se jöjjön a meccsre, mert mióta nem jár, azóta csak nyerünk. Mi is voltunk hasonló cipőben, de a meccs után gratuláltunk a legyőzőnknek.

Nyírerdő csoport

Tuzsér–Ladányi TC 2-1 (0-1)

Tuzsér, 150 néző, v.: Lövei.

Tuzsér: Csuka – Fábián, Iván A., Jaczina (Jónás M.), Iván T., Balogh Zs., Setét, Iván E., Jónás M., Balogh T., Balogh A. (Boda). Edző: Szabó István.

Ladányi TC: Szokolai – Deskó (Kállai), Árva, Szabó, Demeter, Kovács D., Bálint, Kovács Cs., Szilágyi D (Pólyán), Szilágyi G., Cser, Szokolai. Edző: Sajtos András.

Gól: Boda, Fábián (11-esből), illetve Szilágyi. Ifi: 5-0.

Szabó István: – Minden egyes pályára lépő játékosomat csak gratuláció illeti, küzdöttünk, hajtottunk és a végén meg lett az eredménye. Ez a győzelem a tuzséri szív és a nagyszerű erőnlétünk diadala volt. További sok sikert a ladányiaknak.

Sajtos András: – Egy nagyon jó mérkőzésen, mindkét csapatnak volt lehetősége gólszerzésre, ám nem játékvezetőnek kellene eldöntenie a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak a a hozzáálláshoz és további sok sikert kívánok a Tuzsérnak.

Pannónia Zrt. csoport

Tiszavasváriban csak az ifik meccsét játszották le, a felnőtteknél a Levelek nem állt ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában