mennyei

2021.05.28. 08:52

Labdarúgás: megyei II. osztály, 28. forduló, tippelő

Szakvezetői várakozások a hétvégére.

Fotó: Shutterstock

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője.

Sonkád (13.)–Szatmárcseke (7.): – Ha a vendégek a pályával is meg tudnak birkózni, akkor három ponttal térnek haza.

Encsencs (5.)–Csengersima (3.): – Mindkét csapat szeret dominálni a mérkőzésein, de úgy érzem, ezzel kioltják egymás erősségeit, ezért döntetlenre tippelek.

Nábrád (14.)–Kocsord (11.): – Nehezen, de a Kocsord behúzza a három pontot.

Milota (12.)–Nyírbátor (1.): – A Nyírbátornak nincs más elfogadható eredmény, mint a győzelem, és hozza is a kötelezőt.

Ópályi (9.)–Tisztaberek (8.): – Kérdés, a vendégek milyen összeállításban tudnak elutazni Ópályiba. Szoros mérkőzésen hazai győzelemre tippelek.

Vámosoroszi (2.)–Nyírvasvári (6.): – Már a hétközi kupamérkőzésen is érezhettük a jó erőkből álló hazaiak keménységét, amiből úgy gondolom, jól jöttünk ki, hiszen négy hármas győzelmet aratva mi jutottunk tovább. Ugyanakkor mindenki tudja, hogy ez egy más mérkőzés lesz, amin megérzésem szerint még keményebb küzdelem várható, mint a hétközi derbin. A szerencsésebb csapat szerezheti meg a pontokat.

A Nagydobos és a Nyírcsaholy szabadnapos.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Seregi Mihály, a Kótaj edzője.

Tiszavasvári (5.)–Levelek (15.): – Nagyon fontos mérkőzés ez a Levelek számára, de a tőlünk pontot raboló Tiszavasvári az esélyesebb ezen a mérkőzésen.

Nyíregyháza Spartacus II. (2.)–Kálmánháza (9.): – Hazai győzelem.

Geszteréd (13.)–Tiszalök (8.): – A geszterédi csapat az utóbbi időben kicsit megtorpant, ettől függetlenül Géczi Petiék összeszedik magukat és megnyerik a mérkőzést.

Biri (10.)–Nagykálló (6.): – Szomszédvári rangadó, mindig óriási csörte. Ha a sérülésektől tizedelt Biri ki tud állni, otthon tarthatja a három pontot.

Nyírlugos (11.)–Apagy (4.): – A Nyírlugos múlt héten is bizonyította, hogy otthon bárkit képes megverni, ezen a meccsen is a hazaiak fognak dominálni.

Nyíribrony (12.)–Rakamaz (7.): – A nyíribronyi katlan mindig forró hangulatot biztosít, a hazaiak biztosan megnehezítik a Rakamaz dolgát.

Nyírbéltek (14.)–Kótaj (3.): – Az utóbbi két meccsét megnyerő Nyírbéltek élet-halál küzdelmet folytat a bennmaradásért. Mi továbbra is győzelemért utazunk, de biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk.

A Kállósemjén szabadnapos.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője.

Tuzsér (7.)–Ladányi TC (10.): – A fiatalokból álló hazai csapat, ha nehezen is, de otthon tartja a három pontot.

Szabolcsveresmart (12.)–Záhony (4.): – A Veresmart a hétközi fordulóban biztosította bennmaradását, míg a vendégek a dobogóért küzdenek, ezért egy jó iramú, parázs mérkőzésre számítok, amiben a döntetlen is benne van.

Nyírmada (15.)–Gergelyiugornya (1.): – Erre szokták mondani, hogy országos kettes, az sem kizárt, hogy már ünnepelhetnek is az ugornyaiak.

Jéke (13.)–Tiszakanyár (3.): – Úgy néz ki, a Jékének sikerült megragadnia ebben az osztályban, de most nem fog sok babér teremni nekik, mivel a Kanyár a dobogó elérése miatt mindhárom pontot szeretné megszerezni.

Kék (11.)–Újdombrád (6.): – Nem tudom, Fabók mester mivel tudja meglepni az ellenfelét a nyilatkozatán kívül, de kiélezett harc lesz a pályán. Háromesélyes a mérkőzés.

Pátroha (5.)–Vaja (2.): – Szerintem a forduló rangadója, két nagyon jól összerakott csapat találkozik. Talán a hazai pálya előnye dönthet.

Dombrád (16.)–Fényeslitke (8.): – Nagyon sajnálom a dombrádiakat, hova jutottak, de szurkolok nekik, hogy legalább az utolsó hazai meccsükön tisztességesen búcsúzzanak ettől az osztálytól.

Őr (14.)–Nyírkarász (9.): – Az Őr helyezésétől függetlenül nem három pontért járnak oda a csapatok, de mi felszabadultan futballozhatunk. Jó néhány fiatalt be fogunk vetni, hogy szokják a megye kettes légkört, ettől függetlenül pontokért utazunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában