U16

2021.08.19. 08:58

Utánpótlástorna Kisvárdán

A rangos megméretés Neumann Gábor emléke előtt tiszteleg.

Km

Hétvégén Bajnokok Kupája néven rangos nemzetközi U16-os tornát rendez a Várda Labdarúgó Akadémia, amely egyben Neumann Gábor-emléktorna is lesz. A kisvárdai Várda Labdarúgó Akadémia alapító igazgatója idén április 29-én hunyt el, így életében már nem tudta megvalósítani nagy álmát, hogy nagyszabású korosztályos viadal helyszíne legyen Kisvárda. A Várkerti Sporttelepen szombaton és vasárnap az alábbi klubok U16-os csapatai lépnek fel: Hajduk Split (horvát), Dinamo Kijev (ukrán), SK Csíkszereda (romániai), Munkács FA (kárpátaljai), a Puskás Akadémia FC és természetesen a rendező Várda LA.

Szombaton körmérkőzések

A Bajnokok Kupája elnevezés sem a véletlen műve, hiszen az érkező csapatok a hazájukban vagy bajnoki címet szereztek a maguk korosztályában, vagy nagyon közel jártak ahhoz. A részt vevő feleket kétszer hármas csoportba sorolják. A csoportokon belül szombaton körmérkőzést rendeznek a Várkerti Sporttelep két pályáján. A másnapi helyosztókon pedig a csoportok azonos helyezettjei mérkőznek előbb az ötödik, majd a harmadik helyért, a döntőt 16 órától rendezik a Várkerti Stadionban.

A szurkolók számára a belépés ingyenes, viszont érvényes védettségi igazolványhoz kötött.

Fotó: kisvardafc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában