NB III.

2021.10.10. 10:00

A várdaiak bevennék az egri várat

A sényőiek a kis Matteo születését szeretnék pontosan is megünnepelni.

ML

A sárga mezes sényőiek pontosan szeretnének hazatérni Füzesgyarmatról | Fotó: KM-archív

Fotó: Pusztai Sándor

Nagy az öröm Kapacináéknál. Valer után Kevin családja is gyarapodott, a napokban megszületett a kis Matteo. Az idén ő a harmadik apróság a Sényő-Carnifex nagy családjában, mert legutóbb Szilvási Péternek született kisfia.

A hangulattal nincs gond a sényőieknél, főként hogy legutóbb féltucattal küldték haza a Tállyát. Vasárnap annál a Füzesgyarmatnál vendégeskednek, amelyik a legutóbbi körben gól nélküli meccset játszott Kisvárdán.

A sárga mezes sényőiek pontosan szeretnének hazatérni Füzesgyarmatról | Fotó: KM-archív

– A hangulatra nincs panasz, ám attól, mert a Tállya ellen kijött a lépés, nem lettünk jobb csapat, miként korábban a vereségek után sem lettünk rosszabbak – kezdte érdeklődésünkre Imrő László, a Sényő-Carnifex edzői párosának tagja.

– Kihasználtuk a lehetőségeinket és kétszer annyit futottunk, mint a tállya­iak. Ez lehetett a siker kulcsa, meg a fegyelmezett védekezés. Hasonlót szeretnénk látni majd vasárnap is. Nem lesz könnyű meccs,­ mert a füzesgyarmatiak a legutóbbi két meccsen nem kaptak gólt, igaz nem is szereztek. Amennyiben pontot szerzünk Füzesgyarmaton, akkor már elégedett lennék. Oda sajnos nem nyerni jártunk eddig – így Imrő László.

Visszatalálni az útra

Az egykoron szebb napokat látó Eger vendége lesz vasárnap a Kisvárda Master Good II. A mieink az előző körben ikszeltek a füzesgyarmatiakkal, a hevesiek pedig igen rapszodikusan játszanak. Nyertek Jászberényben, majd kikaptak a DEAC, legutóbb pedig a BKV vendégeként. Így aztán bizonyára mindent megtesznek majd a csorbák kiköszörüléséért.

– A tavalyi csapathoz képest nagy változáson mentek át az egriek – indította a beszélgetést Kocsis János, a Kisvárda Master Good II. mestere.

– Az eddig találkozók alapján az látszik, hogy főként hazai környezetben gyűjtögetik a pontjaikat. Ebből a szempontból biztosan nem lesz könnyű dolgunk. Ám bízom abban, hogy több tud lenni majd az, amit a legutóbbi mérkőzésen láttunk. Amennyiben így lesz, akkor reális esélyünk lehet arra, hogy három ponttal térjünk haza. Fegyelmezetten kell játszanunk és ki kell használnunk a helyzeteinket. Egyébként a futballban az szokott lenni, hogy amikor eltolsz valamit, akkor nem sikerül mindig győzelmekkel és gólokkal egyből visszatalálni a megfelelő útra. Remélem most már sikerül majd bevenni az ellenfél kapuját – így Kocsis János.

Labdarúgás: NB III.

Keleti-csoport, 11. forduló. Vasárnap. Füzesgyarmat–Sényő Carnifex. Lázár Gyula Városi Sporttelep, 15., v.: Dobai (Dobos, Pálinkás). Eger SE–Kisvárda Master Good II. Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 15, v.: Újhelyi (Márkus, Elek)

További mérkőzések: Békéscsaba II.–Putnok, Kazincbarcika–Jászberény, Hajdúszoboszló–DEAC, Tiszaújváros–BKV Előre, Tállya–Salgótarján, DVSC II.–Törökszentmiklós, Tiszafüred–Hidasnémeti, DVTK II.–Újpest II. (elhalasztva október 13-ra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában