Focitorna

2021.10.20. 12:39

Nemes ügyért lépnek pályára

Különleges focitorna lesz október 23-án tíz órától a nyíregyházi Városi Stadion műfüves pályáján.

Krajnyik István, dr. Dicső Ferenc, Székely János

Forrás: Buczó Balázs

A három éve alakult Socca Hungary megyénkben szombaton már másodszor szervez jótékonysági tornát aminek teljes bevételét a Beteg Gyermekekért Alapítvány kapja meg. Mindezt Krajnyik István és Székely János szervezőktől tudtuk meg a szerdai, Zacc Kávéházban tartott sajtótájékoztatón.

Készülékre gyűjtenek

A nevezési díj 5 ezer forint, de ennél többet is lehet felajánlani az alapítványnak, amelynek dr. Dicső Ferenc az elnöke. Az elnök az eseményen elmondta, hogy az alapítvány jelenleg egy szívultrahangos készülékre gyűjt, a tornán befolyt összeget is erre fogják fordítani.

A stadion műfüves pályán négy játékteret alakítanak ki mégpedig 4×2 méteres kapukkal. A húsz együttes legjobbjai a csoportmérkőzések után egyenes kiesésben folytatják. Itt döntetlen esetén nem hetesek jönnek, hanem a jégkoronghoz hasonló kapura vezetés. A játékosoknak tíz másodpercük lesz a kapuba találni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában