Kisvárda Master Good

2022.03.06. 20:03

A Ferencváros vetett véget a Kisvárda jó sorozatának

Az NB I. 23. fordulójának rangadóján érett a döntetlen, de a tíz bajnoki óta veretlen szabolcsiak nem tudták megőrizni a kedvező eredményt.

Forrás: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

Labdarúgás: NB I., 23. forduló


Ferencváros–Kisvárda Master Good 2–1 (0–1)


Groupama Aréna, 6727 néző, v.: Pintér (Albert, Márkus).

Ferencváros: Dibusz – Wingo, Blazic, Kovacevic, Civic – Laidouni, Esiti (Marquinhos, a szünetben, Besic, 96.) – Auzqui, Tokmac, Zachariassen (Gavrics, 80.) – Bassey (Boli, a szünetben). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov.

Kisvárda: Dombó – Peteleu, Prenga, Csirkovics, Leoni – Melnik, Zlicsics (Gosztonyi, 87.) – Camaj (Navrátil, 72.), Ötvös, Bumba (Asani, 72.) – Mesanovic (Makowski, 84.). Vezetőedző: Erős Gábor.

Gól: Boli (58.), Tokmac (90.), illetve Bumba (31. – 11-esből).


Percek események


31. perc: Csirkovics fejese Bassey kezére pattant a hazai kapu előtt, a videobíró segítségével befújt tizenegyest Bumba a kapu bal oldalába lőtte, 0–1.

58. perc: Zachariassen remek labdát kapott Marquinhostól, majd középen Boliról is elfeledkeztek a védők, így neki csak két méterről az üres kapuba kellett passzolnia, 1–1.

90. perc: Tokmac csapott le egy szabad labdára, lendületből a kapu elé került és 11 méterről, Dombó mellett a kapu jobb oldalába pörgetett, 2–1.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában