Megyei II.

2022.03.04. 09:40

"Szeretnénk jól indítani a tavaszt, ehhez fejben tartanunk kell magunkat" - Tippeltek a szakvezetők

Labdarúgás: megyei II. osztály, 14. forduló, tippelő.

Fotó: KM-archív/Sipeki Péter

Nyírerdő csoport 

 

Tippel: Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese.

 

Tuzsér (7.)–Ajak (8.): – A Tuzsér fiatal, hajtós csapat, szerintem otthon tartja a három pontot.

Záhony (1.)–Szabolcsveresmart (9.): – A Záhony sajnos elveszítette a góllövő csatárát, akinek mielőbbi felépülést kíván a gergelyiugornyai csapat! A Szabolcsveresmart beerősített a télen, így döntetlen körüli eredményre tippelek.

Nyírkarász (6.)–Vaja (3.): – Vaja a csoport egyik legjobb együttese, úgy gondolom, elhozza a három pontot idegenből.

Ladányi TC (11.)–Újdombrád (5.): – Ha a Ladány el akar kerülni a kieső zóna közeléből, otthon mindenképpen pontot, vagy pontokat kell szereznie.

Gergelyiugornya (2.)–Fényeslitke (13.): – Rengeteg gonddal küszködünk már az első forduló előtt, de úgy gondolom, a csapat mindent megtesz azért, hogy győzelemmel indítsuk a tavaszi mérkőzések sorát.

Tiszakanyár (10.)–Jéke (14.): – A Tiszakanyár is jól erősített a télen, szerintem győzelemmel kezdi a tavaszi szezont.

Pátroha (4.)–Kék (12.): – Pátrohára sem nyerni járnak az ellenfelek. Nagyon nehéz dolga lesz a kéki csapatnak, a papírforma hazai győzelmet ígér.

 

Pannónia Zrt. csoport 

 

Tippel: Németh Attila, az Apagy játékos-edzője.

 

Tiszalök (9.)–Nyíribrony (13.): – A hazaiak veszélyes támadóival nehéz lesz lépést tartani, tiszalöki sikert tippelek.

Kótaj (2.)–Tiszavasvári (3.): – Masszív a Kótaj, a Tiszavasvári veszélyes, jó mérkőzésre számítok, amin talán a hazaiak felé billen a mérleg.

Nyírlugos (14.)–Geszteréd (11.): – Mindkét csapat hazai pályán ér el jobb eredményt, ezért a Lugosra tippelek.

Kállósemjén (1.)–Biri (8.): – A bajnokesélyesnél senkinek nincs könnyű dolga, otthon maradnak a pontok.

Baktalórántháza (5.)–Ófehértó (12.): – A Bakta otthon tartja a három pontot.

Rakamaz (7.)–Kálmánháza (6.): – Ha a vendégek összeállnak, pontokkal távozhatnak.

Apagy (4.)–Nagykálló (10.): – Szeretnénk jól indítani a tavaszt, ehhez fejben tartanunk kell magunkat, koncentrálni elöl-hátul. Hazai pályán nem lehet más cél, csak a három pont megszerzése.

 

Gémtech csoport 

 

Tippel: Elek László, a Milota edzője.

 

Csengersima (2.)–Nagydobos (7.): – A hazai csapat komolyabb célok megszerzéséhez megfelelően készült a télen, valószínűleg nem fog pontokat veszíteni az első hazai meccsükön.

Vámosoroszi (1.)–Nyírcsaholy (4.): – Ha a listavezetőnek sikerül megküzdenie a kialakult létszámhiánnyal, akkor otthon tudja tartani a három pontot, ellenkező esetben a Nyírcsaholy akár bezsebelheti a győzelmet is.

Tisztaberek (13.)–Sonkád (11.): – Az őszi eredmény biztos nem fog megismétlődni, szorosabb meccs lesz és inkább döntetlen körüli eredményre tippelek.

Szatmárcseke (8.)–Nyírvasvári (5.): – Ha a hazai csapatban mindenki megjelenik, akkor lehet esélye pontot vagy pontokat szerezni. Ha az a két-három meghatározó játékos hiányozni fog, a vendégek egyértelműen győzelemmel térnek haza.

Kocsord (6.)–Nyírbéltek (3.): – Nehéz mérkőzés vár a hazaiakra, a Bélteket esélyesebbnek tartom, de majd a pálya eldönti, ki tud jobban alkalmazkodni hozzá.

Encsencs (9.)–Nábrád (14.): – A Nábrádnak az ilyen meccseken kellene gyűjtögetni a pontokat, de érzésem szerint a hazai csapat otthon tartja a három pontot.

Milota (10.)–Ópályi (12.): – Meglátjuk a létszámot és valahogy megpróbáljuk megszerezni a három pontot, mert ezután csak nehezebb meccsek várnak ránk a folytatásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában