Labdarúgás

2022.04.30. 10:51

A középpályán agresszívan

A Szpari pontosan szeretne hazatérni Budafokról.

ML

Szombathelyi Haladás-Nyíregyháza Spartacus NB II-es labdarúgó-mérkőzés 20220207 Szombathely Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: #77 Tóth Milán, Papucsek Barna

Fotó: Unger Tamás

 A sorsolás úgy hozta, hogy a Szpari egymás után kétszer is idegenben lép pályára. Az előző körben Győrben 2–1-re kikapott a nyíregyházi együttes, vasárnap pedig Budafokon vizitál. A vendéglátók tavaly még az élvonalban szerepeltek, és a legutóbbi fordulóban 3–0-ra kikaptak Soroksáron. Ez ne tévesszen meg senkit, mert előtte hat meccsből ötön három pontot szerzett a Csizmadia Csaba irányította csapat, amelyik a tabella 15. helyén áll. 
– Amióta játékrendszert váltott a Budafok és átállt a három belső védőre, azóta nyeri a mérkőzéseket és dominál is. Nem lehet más célunk, minthogy megtörjük a lendületes játékukat. Meg persze megszakítsuk a rossz szériánkat. A középpályán agresszívan, az utolsó percig küzdő csapatot szeretnék látni, amelyik helyzeteinek legalább a felét értékesíti – mondta érdeklődésünkre Feczkó Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. 

 

Borítókép: Kemény meccs vár a Szparira (kék-pirosban) | Fotó: MW/archív


Labdarúgás: NB II.

35. forduló, vasárnap 17:00

 Budafok–Nyíregyháza Spartacus, Promontor utca, v.: Takács (Csatári, Kovács). 
További mérkőzések: Békéscsaba–Győr (szombat), III. Kerületi TVE–PMFC, Szeged–Szolnok, Dorog–Kecskemét, Tiszakécske–Siófok, Szentlőrinc–Csákvár, Budaörs–DVTK, Soroksár–Ajka, Haladás–Vasas (hétfő).

Címkék#Szpari

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában