Megyei I.

2022.10.16. 17:15

"Csak csúnyákat tudnék mondani, ezért inkább nem mondok semmit"

Mutatjuk a labdarúgó megyei I. osztály vasárnapi eredményeit.

Fotó: Pusztai Sándor

Kállósemjén–Újfehértó 0–0

Kállósemjén, v.: Takács. Kállósemjén: Ovszijenko –Szabó, Kornutjak, Pekk, Lakatos B., Törtei, Danó, Hamza, Fodor, Lakatos L. (Vass), Gömze (Tóth). Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.

Újfehértó: Nagy – Pallai, Mezei, Hudák, Csáki, Varga (Ács), Simonka, Somogyi, Angyal, Papp, Szilágyi (Zámbó). Edző: Piskóti Zsolt. Kiállítva: Törtei, Hamza.

Vologyimir Ovszijenko: – Igazából egygólos mérkőzés volt. Nagyon nagyot küzdöttünk, emelem a kalapomat minden egyes játékosom előtt, amiért küzdöttek a végsőkig és a pályán hagytak mindent. Az eredménnyel annak ellenére, hogy kettős emberhátrányban voltunk, nem vagyok megelégedve, de minden dicséret a srácoké, akik saját magukat nem kímélve küzdöttek, hajtottak egymásért. Ezt a nehezen megszerzett egy pontot Gáll László elhunyt édesapjának emlékére szeretnénk ajánlani és a csapat nevében szeretnénk még egyszer őszinte részvétünket kifejezni neki és családjának. Megmutattuk, hogy egy egységes, jó csapatunk van, megyünk tovább. További sok sikert az Újfehértónak!

Piskóti Zsolt: – Nagyon parázs mérkőzésen vagyunk túl, ahol csak magunkat okolhatjuk, amiért nem tudtuk megszerezni a győzelmet. Nem tudok egyébként senkit elmarasztalni ez egy jó csapat volt. Játékvezető szempontból egy roppant nehéz mérkőzés volt, de én a részünkről azt mondom, hogy köszönjük a korrekt játékvezetést. Részvétünket fejezzük ki Gáll László elnök úrnak és további sok sikert Kállósemjénnek!

Nyírbéltek–Balkány 2–1 (1–0)

Nyírbéltek, v.: Paráda. Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Bákai, Boldizsár, Szabó Á., Szabó S., Jónucz, Gyarmati (Kerekes), Orosz, Fleisz, Sárga Zs. (Sárga B.). Edző: Körmös Miklós. Balkány: Kanócz – Kerecsen, Fodor (Ungvári), Selymes, Tóth, Haller, Vasas, Tőkés, Németi, Molnár, Mányi. Edző: Mirgai László. Gól: Szabó S., Fleisz, illetve Vasas.

Körmös Miklós: – Nehéz szülés volt, de hál’istennek sikerült megnyerni a mérkőzést egy nagyon jól szervezett Balkány ellen. Örömömet beárnyékolja Gyarmati Sándor súlyosnak tűnő sérülése, melyhez mielőbbi gyógyulást kíván a csapat és várjuk vissza! További sok sikert a Balkánynak!

Mirgai László: – Nagyon sajnálom a játékosaimat hétről hétre, mert ezúttal is rászolgáltunk volna az egy pontra. Sajnos három perccel a vége előtt ment a meccs. Csere nélkül nagyon nehéz kihúzni a végéig, hogy ne kapjunk gólt, ennek ellenére egy-egynél nekünk is megvoltak a lehetőségeink. Sajnos az ellenfél tudott frissíteni innen, ezért újra nem tudtunk pontot szerezni. Hozzá kell tennem, hogy kimagasló játékvezetés volt annak ellenére, hogy kikaptunk szerintem a megye egyik legjobb sporija vezette a mérkőzést.

Nagyhalász–Vásárosnamény 1–3 (0–3)

Nagyhalász, v.: Varga. Nagyhalász: Kőrösi – Varga, Tóth L., Tanyi, Tóth G. (Imre), Kató (Babják), Kölcsi, Korsoveczki, Kerekes (Bajusz), Borbély, Oláh. Edző: Nagy Lajos. Vásárosnamény: Kardos – Géci, Bátyi, Verejcsi, Újvári P. (Hódos), Szabó (Bajusz), Illés, Deskó, Kopor, Orosz, Deák. Edző: Unchiás Rémusz. Gól: Imre, illetve Deskó 2, Szabó.

Nagy Lajos: – Az első félidőben csúnyán bealudtunk, a másodikban akár meg is nyerhettük volna a meccset.

Unchiás Rémusz: – Sikerült teljesíteni azt amiért jöttünk, nyertünk egy hat pontos mérkőzésen. Gratulálok a csapatnak, megyünk tovább, készülünk a következő meccsre.

Nyírbátor-Mándok 2-1 (1-1)

Nyírbátor, v.: Kosztyu. Nyírbátor: Kiss – Sitku (Erdei), Kovács, Szabó, Danó, Bakó (Lukács), Nógrádi (Nagy), Seres, Hegedűs, Török (Czerula), Lukács (Sőre). Játékos-edző: Erdei Zoltán.

Mándok: Lőrincz – Nardai, Köblös, Jánvári, Koszta, Lusánszki, Baglyos, Lakatos, Molnár, Listván, Cservenyák. Edző: Dolhai Máté. Gól: Török, Lukács, illetve Lusánszki.

Erdei Zoltán: – Ismét belealudtunkaz elejébe, de utána vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, és úgy gondolom, hogy a mérkőzés nagy részében kontrollálni tudtuk a játékot. Amennyiben kicsit pontosabbak vagyunk, akkor akár a mérkőzést is megnyerhettük volna.

Dolhai Máté: – Jól kezdtünk és vezetést is szereztünk. Utána pedig nagyon sok hiba és rossz döntés jellemezte a játékunkat. Ha lehetőségig jutottunk, se tudtunk vele élni. Gratulálok a Nyírbátornak.

Csenger-Nyíregyháza 0-3 (0-2)

Csenger, v.: Fehér. Csenger: Korompai (Sass) – Popovics (Katona), Nagy, Csorvási, Jónás, Barcsay M., Nyéki, Osváth, Gaál, Mészáros, Szedlacsek. Edző: Barcsay István. Nyíregyháza: Talián – Herczku, Oláh (Pataki), Batta (Torkos), Kardos, Hunyadi, Gönczör (Vámos), Magy, Girdán (Szerető), Erdei (Artner), Szűcs. Edző: Tudja Dávid. Gól: Hunyadi, Oláh, Szerető.

Barcsay István: – Az első félidő végén sajnos egyéni hibákból nagy hátrányba kerültünk. A szünet után sérülés miatt cserére kényszerültünk, ennek ellenére jobban játszottunk, mint az ellenfél. Sok helyzetet sikerült kidolgoznunk, de csak kapufáig jutottunk. Sajnálom a fiúkat, ettől többet érdemeltünk volna.

Tudja Dávid: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első öt percben három ziccert alakítottunk ki, amelyek sajnos kimaradtak, a félidő végén aztán kétgólos előnyre tettünk szert. A második félidőre ez annyira megnyugtatott bennünket, hogy kapusunknak több bravúrt kellett bemutatnia, és csak a mérkőzés végén tudtuk lezárni a meccset.

Kemecse-Ibrány 6-3 (4-2)

Kemecse, v.: Balogh. Kemecse: Baráth – Kovács, Hadházi (Mészáros G.), Boda (Bárdos), Majoros, Ádám (Szilágyi), Szaffián, Phrakonkham, Hokk Á. (Törő), Sándor, Hokk B.(Mészáros M.). Edző: Resán Attila. Ibrány: Aranyi – Bégányi, Mező, Molnár, Kállai, Nagy, Buka (Sustyák), Jeddi, Kecskeméti, Horváth (Szikszay), Zubora (Bészély). Edző: Kató István. Gól: Ádám 3, Phrakonkham, Hadházi, Boda, illetve Kecskeméti 3.

Resán Attila: – Csak csúnyákat tudnék mondani, ezért inkább nem mondok semmit.

Kató István: – Durva egyéni hibák miatt még az esélyét sem adtuk meg magunknak, hogy meccsben maradjunk. Kecskeméti Petinek gratulálok a 3 góljához.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában