Labdarúgás, Kisvárda Master Good, Nyíregyháza Spartacus

2023.01.24. 13:25

Csütörtökön tartják a szurkolói ankétokat

A hagyományoknak megfelelően szurkolói ankéttal nyitja a szezont, mind az élvonalbeli Kisvárda Master Good, mind pedig a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus. 

Várják a szurkolókat, akik az ankét végén a kérdéseiket is feltehetik.

Fotó: kisvardafc.hu

Az eseményen - amely a rajongókkal való kapcsolattartás megerősítésére is hivatott -, a klubok vezetői értékelik az idény eddigi történéseit, a tavaszi felkészülést, ismertetik a célkitűzéseket és itt mutatják be hivatalosan a keret új igazolásait. Természetesen mindkét helyszínen lesz lehetőség arra, hogy a szurkolók személyesen tegyék fel a kérdéseiket. 

A csapatok ankétjait január 26-án, csütörtökön rendezik - a Kisvárda a Besenyei György Gimnázium dísztermében várja az érdeklődőket, míg a Szpari rendezvényének helyszíne a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium aulája lesz. 

A Kisvárda Master Good szombaton az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Paks csapatát fogadja, a Nyíregyháza Spartacus pedig a téli szünetben újonnan kinevezett vezetőedző, Visinka Ede első tétmeccsén, egy nappal később Szombathelyen, a Haladás otthonában lép pályára. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában