Futsal, NB I., Nyírbátori SC

2023.02.05. 15:27

Idegenben is legyőzné az ELTE-BEAC csapatát a Nyírbátori SC

A tabella utolsó helyezettjéhez utazik a nyírségi alakulat

A bennmaradásért küzd a Nyírbátori SC

Fotó: Klub

A Futsal NB I. huszonegyedik fordulójában a Nyírbátori SC csapata a sereghajtó ELTE-BEAC otthonába látogat, s habár már eldőlt, hogy a szabolcsi egylet az alsóházi rájátszásban folytatja, azért koránt sem mindegy, hogy milyen szájízzel vághat neki a rájátszásnak, az meg pláne nem, hogy mennyi hozott pont kerül a neve mellé.

Annak tudatában érdemes a jövőbe nézni, hogy az előző három meccsen már helyenként igencsak jó, mondhatni látványos játékkal rukkolt elő a gárda, s habár ez a megszerzett pontokon nem látszott, de a folytatásra hangolva egyáltalán nem lényegtelen.

– Két alsóházi csapat találkozik, a mérkőzést az a klub fogja megnyerni, amely rá tudja majd erőltetni a játékát a másikra – mondta el megkeresésünkre Baksa Csaba, a Nyírbátori SC vezetőedzője. – Bízom benne, hogy ezek mi leszünk, bár sajnos több tényező is hátráltat minket, vannak sérültjeink, eltiltottjaink és többen betegséggel küszködnek. Ősszel sem adta könnyen magát az ELTE-BEAC, így nehéz meccsre van kilátás. A céljaink továbbra is változatlanok, szeretnénk bennmaradni, azért küzdünk, hogy a Nyírbátori SC jövőre is az első osztály tagja lehessen.

Férfi Futsal NB I., 21. forduló
ELTE-BEAC–Nyírbátori SC (hétfő, 20.15)
Budapest, Sport 11 Sport és Szabadidőközpont, v.: Kovács (Juhász, Wittner).

További párosítások: DEAC–Haladás VSE (18.30), Veszprém Futsal–Magyar Futsal Akadémia (18.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában