Labdarúgás, Magyar Kupa, Kisvárda Master Good

2023.03.02. 10:31

Kínos kupabúcsú

A Kisvárda Master Good nem bírt másodosztályú ellenfelével.

Bohdan Melnikék (fehérben) nem bírtak a hazaiakkal

Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport

A 2020-2021-es NB I-es bajnoki évben elszenvedett két vereség (1–2 és 0–2) után szerdán a Mol Magyar Kupában is veszített a Kisvárda Master Good a Budafoki MTE otthonában. Ezúttal 2–0-ra kaptak ki, így a BMTE egyedüli másodosztályú csapatként jutott be az elődöntőbe. A találkozó után érthetően csalódottan nyilatkozott a szabolcsiak vezetőedzője, Török László.

– Nagyon fásultan, enerváltan kezdtük a mérkőzést és ez kitartott a félidő végéig. A motiváltan játszó hazai csapat korán meg is szerezte a vezetést. Nagy csalódás és szégyen számunkra a vereség és a kiesés, mert csak az utolsó félórában kezdtünk el úgymond futballozni, az első kapura lövésünkre pedig a 77. percig kellett várni, ez mindent elmond a mérkőzésről. Nagyon szervezetten védekezett és játszott a Budafok, így megérdemelten jutott tovább. A mi játékunk mind csapatszinten, mind egyénileg messze elmaradt a várakozásainktól – értékelte a találkozót Török László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

Nincs azonban idő a sebek nyalogatására, hiszen rangadó vár a szabolcsiakra, szombaton a Kecskemétet fogadják bajnoki mérkőzésen.

A Magyar Kupa másik szerdai mérkőzésén a Vasas legyőzte a Paksot, a Debrecen-Puskás Akadémia találkozó 20 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában