Labdarúgás, vármegyei I. osztály, Nyírmeggyes

2023.06.29. 12:19

Tavaszra érett be a munka

A kiesés elkerülése lett volna a cél Nyírmeggyesen.

Ács Szabolcs (zöld mezben) 11 gólig jutott.

Fotó: Pusztai Sándor

Az előző szezonhoz hasonlóan idén is a bennmaradás álmával vágott neki az idénynek a Nyírmeggyes, ami papíron végül nem sikerült, mindezek ellenére most úgy tűnik, hogy a 2023-2024-es kiírásban is a Nyír-Wetland vármegyei I. osztályban szerepelhet a gárda.

Három pontot szereztek

– A célkitűzés a biztos bennmaradás volt, de sajnos az őszi szezon az nem úgy sikerült, mint ahogyan azt előzetesen elterveztük, hiszen mindössze három pontot szereztünk – kezdte értékelését megkeresésünkre Kovács László vezetőedző. –  Az idény első felében nem jöttek az eredmények, a tavasz viszont összességében remekül sikerült, de végül ez is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy valamelyik biztos bennmaradást érő pozícióban végezzünk, mindezek ellenére reménykedünk abban, hogy a következő bajnoki évadot is az első osztályban kezdhetjük meg.

A Nagyhalász visszalépése miatt győzelem nélkül zárta a csapat az őszt, viszont tavaszra megtáltosodott és jónéhány a bajnoki címért küzdő gárda orra alá is sikerült borsot törnie – végül hat siker került be a neve mellé.

– Kulcsfontosságú mérkőzés volt tavasszal a Mátészalka és a Nyíregyháza II. elleni győzelem, ezt a két sikert azt gondolom, hogy a bravúr kategóriába lehet sorolni. Ezek a pontok nagyon kellettek ahhoz, hogy lendületet adjanak a csapatnak és elhiggyék azt a srácok, hogy igenis van helyük ebben a bajnokságban. Összegezvén, azt gondolom, hogy tavaszra érett be az edzésmunka, akkora alakult ki az öltözőn belül is a megfelelő összhang. Nem titok, hogy a következő idényben is a vármegyei I. osztályra készülünk, bár biztosat még  most nem tudok mondani. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában