Labdarúgás, NB III., Kisvárda II.

2023.08.19. 14:06

Honcsar góljával győzött a Kisvárda II.

Otthon tartotta a három pontot a rétközi egylet.

Nikita Honcsar (labdával) döntötte el a három pont sorsát.

Fotó: kisvárdafc.hu

Az idényt három vereséggel kezdő Gyöngyös csapatát fogadta a Kisvárda II. az NB III. Észak-keleti csoportjának harmadik fordulójában. A hazai gárda többet birtokolta a labdát és több helyzetet is alakított ki, ennek ellenére nem volt könnyű dolga. Az első játékrészben hiába adódtak komoly gólszerzési lehetőségek mindössze a félidő hosszabbításában sikerült betalálni, amikor Artur Kozacsuk passzát követően Nikita Honcsar iramodott meg, majd négy védőt is kicselezve tizenhat méterről kilőtte a bal felsőt.

A fordulást követően kissé kiegyensúlyozottabbá vált a játék, ám a Várda végül megtartotta előnyét, így magabiztos győzelmet aratott.

Labdarúgás: NB III., Észak-keleti csoport, 4. forduló
Kisvárda Master Good II.–Gyöngyös AK 1–0 (1–0)
Kisvárda, Várkerti Sporttelep, v.: de. Dédesi (Balla, Tóth).
Kisvárda II.: B. Ponomarenko – Kozacsuk, Rubus, Králik (Bliznjuk, 13.), Simon, Szirota (Adu, 72.), N. Ponomarenko, Sikorszki, Ésik (Pongó-Dankai, 53.), Kristófi (Rózsa, 72.), Honcsar. Vezetőedző: Csernijenko Ruszlan.
Gyöngyös: Uj – Uram, Trombola, Lakatos, Babarcsik (Bődi, 84.), Krán, Gonda, Szentannai, Czinkóczi, Nagy-György, Bezzeg (Tóth, 66.). Vezetőedző: Majzik Zoltán.
Gól: Honcsar (45+1.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában