Labdarúgás, Nagyecsed-Ferencváros

2023.09.20. 14:34

A csapatkapitány kisfiához kerül Varga Barnabás meze

Aláírt mezt küld Nagyecsedre a Fradi válogatott csatára.

Zámbó Krisztián remekül játszott a Fradi ellen.

Fotó: Pusztai Sándor

Mint ismert, a Ferencváros 8–0-ra győzte le a Nyír-Wetland vármegyei I. osztályban szereplő Nagyecsedet a Magyar Kupa harmadik fordulójában. A mérkőzés felvezetéseként készített interjút a legnagyobb magyar sportnapilap a szatmári egylet csapatkapitányával, Zámbó Krisztiánnal, aki akkor elmondta, hogy az összecsapás végén Varga Barnabással szeretne mezt cserélni, hogy azzal a kisfiát lephesse meg. A Fradi egyik legjobbja azonban pihenőt kapott, így nem utazott el vármegyénkbe, a történet mégis happy enddel végződik.

– Még egyszer szeretném megköszönni azt a rengeteg elismerést, amit a meccs óta kaptunk – nyilatkozta lapunknak a csapatkapitány. – Nem volt egyszerű, minden tőlünk telhetőt megtettünk, tisztes helyt álltunk, ezáltal pedig örömet szereztünk Nagyecsed városának és a szurkolóinknak.

A kisfiát szerette volna meglepni

– Ami Varga Barnabás mezét illeti, az egy érdekes történet. Még a mérkőzés előtti héten keresett meg a Nemzeti Sport újságírója, Vajda György, aki feltette azt a kérdést, hogy csapatkapitányként kivel szeretnék mezt cserélni, amire azonnal rávágtam, hogy Vargával, hiszen jelenleg talán ő a Ferencváros legjobb formában lévő és legismertebb játékosa és a kisfiamat lepném meg azzal a szereléssel. Felajánlotta, hogy segít ezt összehozni, mivel jó kapcsolatot ápol a zöld-fehérek játékosaival, csakhogy közben Varga pihenőt kapott, így el sem utazott Nagyecsedre. 

Mindezek ellenére a történet nem ért szomorú véget, mivel Varga Barnabás is tudomást szerzett a dologról, és fel is ajánlotta, hogy elküldi Zámbóéknak a Csukaricski elleni első Európa-konferencialiga mérkőzésén viselt mezét, méghozzá aláírva.

– Vajda György beszélt Varga Barnabással, elmesélte neki ezt a történetet, ő pedig felajánlotta, hogy elküldi nekünk a mezét – folytatta Zámbó Krisztián. – Szeretnék ezúton is köszönetet mondani a közbenjárásért. Nagyon örülök, hiszen a kisfiamnak szerettem volna örömet okozni ezzel, ami ezáltal sikerülni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában