Labdarúgás, NB III.

2023.09.14. 10:03

Igazságos döntetlen Kisvárdán

Hiába vezetett kétszer is Gerliczki Máté csapata, végül elvitt egy pontot a Rétközből a Sényő.

Gerliczki Máté ad utasítást a játékosainak.

Fotó: kisvárdafc.hu

Szeptember 3-án az időjárás nem tette lehetővé azt, hogy lejátsszák az NB III. Észak-keleti csoportjának vármegyei rangadóját, amelyet szerdán pótoltak. Remek iramú meccset hozott a Kisvárda II. és a Sényő összecsapása, melynek végén 2–2-s döntetlennél hangzott el az összecsapást lezáró hármas sípszó.

Sok volt a hiba hazai oldalon

– Feszültebbnek éreztem a csapatot, mint egy átlagos bajnoki mérkőzésen, ezért bődületes mennyiségű technikai hibát vétettünk, ettől jobb játékot vártam – értékelt a lefújást követően Gerliczki Máté, a Kisvárda II. trénere. – Olyan érzésem volt, hogy ha tíz gólt rúgunk, akkor tízszer egyenlít ki az ellenfél, így igazságos és reális a döntetlen.

A Sényő ugyan nem tudta megtörni az ötmeccses nyeretlenségi sorozatát, de tisztes helyt állva csent el egy pontot a Várkertből.

– Ebben a mérkőzésben mindhárom eredmény benne volt, így utólag pedig talán a döntetlen volt a legigazságosabb – mondta el megkeresésünkre Fiumei Viktor a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja a csapat munkáját. – Egy nagyon szervezett, jó csapat otthonában sikerült pontot szereznünk, ami pedig számunkra külön pozitívum, hogy kétszer is vissza tudtunk jönni a meccsbe, egyik bekapott gól után sem estünk össze, ez a hozzáállás pedig végül pontot ért. Erre a játékra a bajnokság folytatásában is építhetünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában