Futsal

2023.09.29. 21:23

Tovább menetel a Nyírbátor

Szon.hu

Az A’Studió Futsal Nyíregyházához hasonlóan pénteken a Nyírbátor is hazai pályán folytatta bajnoki szereplést. Elek Gergő együttese a tréner volt csapatát, a DEAC-ot látta vendégül. A hazai csapat az első játékrész derekánál szerezte meg a vezetés, majd a szünet előtt egy perccel megduplázta azt, fordulás előtt azonban még sikerül szépítenie az egyetemistáknak. A második húsz percben növelte előnyét a hazai csapat, a végén aztán Thiago büntetőből csökkentette a különbséget, Faragó pedig beállította a végeredményt. A Nyírbátor sikerével őrzi helyét az élbolyban. 
Futsal NB I. 7. forduló
Nyírbátori SC–DEAC 4–3 (2–1)
Nyírbátor, v.: Muhari, Nyekita.
Nyírbátor: Dobi – Szabó S., Szentes Bíró, Varga, Orosz. Csere: Vincze, Kása, Bartha, Sánta, Hadházi, Csorvási, Mizsei, Szucsányi, Csoma. Edző: Elek Gergő. DEAC: Nyerges – Faragó, Vass, Siska, Tóth. Csere: Brezsányi, Berecz, Harmati, Szatmári, Agustin, Farkas, Thiago, Magyar, Győri. Edző: Tihanyi Csaba. Gól: Bartha (13.), Sánta (19.), Orosz (24.), Szabó S. (31.), illetve Vass (20.), Thiago (39. – büntetőből), Faragó (40.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában