Labdarúgás, NB III.

2023.10.01. 17:36

Értékes kisvárdai iksz; fontos sényői siker

A listavezető otthonában szerzett pontot a Várda, míg hátrányból fordítva nyert a nyírségi csapat.

A fehér mezes Kisvárda II. pontot csent Putnokról.

Fotó: kisvardafc.hu

A veretlen és egyben listavezető Putnok otthonában lépett pályára az NB III. Észak-keleti csoportjának kilencedik fordulójában a Kisvárda Master Good II. Gerliczki Máté csapata remekül kezdett, Rubus Tamás révén már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést, ám a hazai gárda nem adta könnyen magát, így öt perccel a rendes játékidő vége előtt egy szépségdíjas fejessel kiegyenlített. Mindezek ellenére a folytatásban még sokat érhet a rétköziek számára ez az egy pont. 

Labdarúgás: NB III., Észak-keleti csoport 9. forduló

Putnok FC–Kisvárda Master Good II. 1–1 (0–1)
Putnok, Várady Béla Sportközpont, v:. Nyekita (Bőhm, Dobos). 
Putnok: Mészáros D. – Arday, Tordai, Dobrovolszki, Nemes M., Vattay, Juhos (Mrva, 79.), Pócsik, Galacs, Bökönyi, Boros G. Edző: Szala Ákos. Kisvárda II.: B. Ponomarenko – Kozacsuk, Rubus, Králik P., Pongó-Dankai (Bliznjuk, 58.), N. Ponomarenko, Szirota, Sikorszki, Honcsar, Kristófi (Benko, 65.), Ésik Á. (Rózsa S., 81.). Edző: Gerliczki Máté
Gól: Rubus (8.), illetve Boros G. (85.).

Eközben a Sényő-Carnifex FC a kiesés elől menekülő Tiszafüred vendége volt. Az első féidőben nagyrészt a mezőnyben folyt a játék, éppen ezért volt meglepő, hogy a játékrész derekán megszerezte a vezetést a Füred. A nyírségi alakulat ellenben hitt a győzelemben, így az utolsó tíz percre fordulva előbb Márton András lövésével egyenlített, majd a 90. percben Kapacina Valér értékesített büntetőjével el is vitte a három pontot a Tisza-tó partjáról.

Labdarúgás: NB III., Észak-keleti csoport 9. forduló

Tiszafüred VSE–Sényő-Carnifex FC 1–2 (1–0)
Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep, v.: Tóth (László, Zahorecz). 
Tiszafüred: Tajti – Bernáth, Barzsó, Dankó, Oláh (Szövetes, 66.), Nagy, Erdei, Mácsai, Fülöp, Ludvig, Elek. Edző: Dorcsák Zoltán. 
Sényő: Krizsanovszki – Márton, Erdei, Kapacina K. (Kapacina V., 71.), Farkas, Szokol (Klepács, 46.), Vámos G. (Schmidt, 46.), Ur, Vámos M. (Sárosi, 71.), Orosz, Szopkó. Edzők: Fiumei Viktor és Imrő László. 
Gól: Erdei (37.), illetve Márton (81.), Kapacina V. (91 - büntetőből). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában