Labdarúgás, Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2023.10.14. 17:04

Kiváló hozzáállás és maximális összpontosítás

Nyolcszor vette be a Mándok a Nyírmeggyes hálóját.

Súlyos vereségbe szaladt bele a Nyírmeggyes.

Fotó: Dodó Ferenc

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 10. forduló

Mándok–Nyírmeggyes 8–0 (5–0)
Mándok, v.: Goneth.
Mándok: Lőrincz – Köblös, Koszta, Bokor (Csercsa), Gyüre, Baglyos (Cservenyák), Jene (Szokolai), Molnár, Jánvári, Nagy, Budaházi (Juhász). Edző: Kocsis János.
Nyírmeggyes: Zán – Farkas (Tőkés), Nagy, Török G., Ács, Batizi-Pócsi, Sitku (Hornyák), Máté (Gönczör), Török M., Csatári (Sivadó), Drabik. Edző: Kovács László. 
Gól: Gyüre 5, Bokor 2, Baglyos.
Kocsis János: – Kiváló hozzáállással és maximális összpontosítással játszottunk ezen a mérkőzésen és ennek köszönhető nagyarányú győzelmünk.
Kovács László: – Csúfos vereséget szenvedtünk, amiért szégyellem magam, de remélem a játékosok is. Számomra itt ez a szereplés véget ért, remélem ez áttörést jelent, további sok sikert a csapatnak.

Mátészalka–Vásárosnamény 2–0 (2–0)
Mátészalka, v.: Lipcsei.
Mátészalka: Szilágyi – Lyáh (Szőlősi), Fenyőfalvi, Huszti (Gergely), Csáki, Magyari (Jócsák), Bodó L., Papp (Szántó), Hudák, Fejes, Toldi (Tangel). Edző: Kiss Tamás.
Vásárosnamény: Kardos (Révész) – Géci, Újvári, Berec, Deskó (Zán), Nagy (Szabó), Kopor, Kozma, Deák, Illés, Orosz. Edző: Bardi Gábor. 
Gól: Toldi, Fejes.
Kiss Tamás: – A mai mérkőzésen nem játszottunk a legjobban, de végig nagyon szervezettek és fegyelmezettek voltunk. Többször lett volna lehetőségünk, hogy a találkozót lezárjuk, de az összképet nézve így is teljesen megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. További sok sikert a Naménynak!
Bardi Gábor: – Az elmúlt hetekhez képest jelentős javuláson ment át a csapat. Nagyon kevesen voltunk, nem vagyunk boldogok, de vereség és vereség között is van különbség. Ebből a mérkőzésből lehet építkezni a következő találkozókra.

Nyírbátor–Nyírbéltek 1–2 (0–1)
Nyírbátor, v.: Papp.
Nyírbátor: Jóbi – Tóth Sz., Szücs, Danó, Nógrádi, Tóth E. (Erdei), Varga, Terdik (Pálvölgyi), Orosz, Török, Kun. Játékos-edző: Erdei Zoltán.
Nyírbéltek: Ritli – Ricsei, Kevert (Lisboa), Ramos, Boldizsár E., Sőre, Vass (Sebők), Varga, Sidibe, Boldizsár G., Fischer. Edző: Gyarmati András. Gól: Török (11-esből), illetve Sidibe 2 (egyet 11-esből).
Erdei Zoltán: – Sajnos a mai mérkőzésen nagyon enerváltan futballoztunk. Gratulálok a Bélteknek!
Gyarmati András: – Tudtuk, hogy egy jó csapathoz látogatunk, ezzel együtt is úgy gondoltuk, hogy nekünk nagyobb szükségünk van a pontokra. Ennek megfelelően léptünk pályára, s végül sikerrel is jártunk. Gratulálok minden egyes játékosomnak, mert nagyon nagy fegyvertényt hajtottunk végre.

Tarpa–Újfehértó 5–1 (2–1)
Tarpa, v.: Takács.
Tarpa: Csicskan – Gál, Szojma (Hilka), Bodan, Havriljuk, Mihalcsuk, Arsen, Kosztik (Nemes), Herman (Vinyitki), Palcsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván.
Újfehértó: Nagy M. – Csáki, Somogyi (Barta), Mezei (Varga), Antal, Kis (Miterkó), Zámbó, Pallai, Daróczi, Nagy D., Benke (Urr). Edző: Piskóti Zsolt. 
Gól: Mihalcsuk 3, Kosztik, Arsen (11-esből), illetve Somogyi.
Bubis Iván: A mérkőzést nagyon jól kezdtük, hamar megszereztük a vezetést és sikerült rárúgni még egyet, aztán az ellenfélnek sikerült szépíteni az első félidő végén. A második félidőt gyengén kezdtük, ott megvolt a lehetősége az ellenfélnek, de átvészeltük, aztán sorra dolgoztuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, amikből eleinte a kapus bravúrral hárított, de aztán a végére bedaráltuk ellenfelünket és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. A csapat a mai győzelmet a napokban születésnapját ünneplő Tarpa polgármesterének, Szécsi Szabolcsnak ajánlja.
Piskóti Zsolt: Eljön majd az ideje, amikor szeretnék nyilatkozni. Jelenleg nem tudnék összeszedetten és átgondoltam beszélni a történtekről. Amit eddig sikerült itt felépíteni azt gondolom, most romba dőlt és az sem biztos, hogy én leszek már az, aki ezt össze akarja rakni.

Nagyecsed–Kállósemjén 2–3 (0–2)
Nyírcsaholy, v.: Pethő.
Nagyecsed: Szabolcsi – Sarkadi G., Zámbó, Marinas, Pócsi, Kóka, Nagy N. (Nyíregyházi), Nagy Z., Erdős (Bulyáki), Szabó, Somlyai (Jónás). Edző: Harbula Balázs.
Kállósemjén: Ovszijenko – Hamza, Szabó I., Danó, Jónucz (Lakatos B.), Vass, Fodor (Ferencz), Lakatos L., Pekk, Szabó S. (Gyulai), Hegedüs. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko. 
Gól: Szabó, Pócsi, illetve Danó, Szabó S., Lakatos L.
Harbula Balázs: Öt meccsre való ziccert „sikerült” ma kihagyni, a Semjén klasszisát igazolja, hogy három helyzetből három gólt szereztek, emiatt összességében megérdemelten nyert. Sajnos a játékvezetést nem tudom megdicsérni.
Vologyimir Ovszijenko: – Egy nagyon nehéz meccsen sikerült megszerezni a három pontot. Bízom benne, hogy ez a győzelem egy pozitív löketet ad nekünk az első kör hátralévő meccseihez. Megyünk tovább, sok sikert az Ecsednek!

Vasárnap játsszák: Kótaj–Csenger és Nagykálló–Kemecse.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában