Labdarúgás, vármegyei I. osztály

2023.11.17. 10:33

"A csatából győztesen kell kikerülni"

Edzői várakozások a vármegyei első osztály 15. fordulója előtt.

A kék mezes Mátészalka is odaérhet a tabella élére.

Fotó: Sipeki Péter

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 15. forduló (kezdés 13.00, ifi 11.00)

Szombat

Vásárosnamény (14.)–Nyírmeggyes (16.)
Géczi István, a Vásárosnamény játékos-edzője: – Az őszi forduló utolsó hazai mérkőzésén szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szurkolóinktól. 
Siska Attila, a Nyírmeggyes edzője: – Kár, hogy vége, hiszen még csak most kezdenénk belejönni. 

Nyírbátor (5.)–Nagyecsed (10.)
Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Győzelemmel szeretnénk zárni az őszi szezont.
Harbula Balázs, a Nagyecsed edzője: – Igazi szezon végi meccsre számítok, ahol bármelyik oldal dominálhat a keretek szűkössége végett. A Tarpa elleni győzelmünk csak akkor ér valamit, ha most is győztesen hagyjuk el a pályát, ehhez viszont átlagon felüli teljesítményt kell nyújtanunk.

Kemecse (8.)–Mándok (1.)
Sánta Tibor, a Kemecse edzője: – Az év utolsó mérkőzésen szeretnénk otthon tartani a három pontot, ami viszont ennél is fontosabb hogy felszabadult játékot várok a csapatomtól. 
Kocsis János, a Mándok edzője: – Ahhoz, hogy a pozíciónkat meg tudjuk tartani három pontot kell szereznünk. Ennek megfelelően készültünk és lépünk majd pályára hétvégén. 

Vasárnap

Nagykálló (11.)–Mátészalka (2.)
Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A bajnokság egyik legjobb csapata érkezik hozzánk, akik ráadásul jó formában is vannak. Én azonban bízom a fiúkban és abban, hogy számunkra kedvező eredménnyel zárhatjuk az őszi szezont. 
Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Játékosként és utánpótlásedzőként is nagyon sok emlék köt Nagykállóhoz. Viszont a Mátészalka trénereként nem lehet más célom, minthogy megszerezzük a három pontot a hétvégén. 

Kállósemjén (4.)–Kótaj (13.)
Vologyimir Ovszijenko, a Kállósemjén játékos-edzője: – Mindenféleképpen győznünk kell ahhoz, hogy versenyben maradhassunk.
Seregi Mihály, a Kótaj edzője:Sérülések és eltiltások is tizedelik a csapatomat, ettől függetlenül nem feltartott kezekkel utazunk a bajnoki címvédő otthonába.

Újfehértó (6.)–Ibrány (15.)
Madalina György, az Újfehértó edzője: – Az elmúlt hétvége balszerencsés veresége után hazai pályán mindenféleképpen a győzelemre játszunk. Remélem, hogy ezt a célkitűzésünket meg is tudjuk valósítani. 
Kiss Péter, az Ibrány játékos-edzője: – Tisztában vagyunk azzal, hogy egy nagyon jó csapathoz utazunk, de ha át tudjuk menteni a múlt heti hozzáállásunkat, akkor akár még keresnivalónk is lehet. 

Nyírbéltek (12.)–Csenger (7.)
Gyarmati András, a Nyírbéltek edzője: – Nekünk ez amolyan minden héten háború, ebből a csatából győztesen kell, hogy kikerüljünk már csak azért is, mivel meg kell örvendeztetnünk és köszönnünk a lelkes közönségünknek, hogy egész évben a csapat mellett voltak. Hajrá Nyírbéltek!
Juhász Ferenc, a Csenger edzője: – Küzdelmes meccsre számítok, a pontszerzés reményében lépünk pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában