Labdarúgás

2023.11.04. 15:29

Újra győzött a kisvárdai csapat

Miután az előző fordulóban megszakadt a Kisvárda II. hosszú veretlenségi sorozata, így a szabolcsiak szombaton arra törekedtek, hogy a Karcag ellen újabb jó széria építésébe kezdjenek. A hazai együttes erőfeszítéseit siker koronázta, 2–0-ra nyert az NB III. 14. fordulójában.

A piros mezes kisvárdaiak a nyolcadik győzelmüket aratták a bajnokságban

Forrás: kisvardafc.hu

Labdarúgás: NB III. Észak-Keleti csoport, 14. forduló
Kisvárda II.–Karcag 2–0 (0–0)
Kisvárda, v.: Szilágyi (Flinta, Szabó).
Kisvárda II.: B. Ponomarenko – Kozacsuk, Rubus, Králik P. (Szirota, 24.), Bliznjuk, N. Ponomarenko, Honcsar Benko (Bíró R., 71.), Simon M., Kristófi (Kancsij, 88.), Ésik Á. (Pongó-Dankai, a szünetben). Edző: Gerliczki Máté.
Karcag: Fedinisinec – Hujbert (Béres D., a szünetben), Nikics, Győri Á. (Kovács D., 82.), Kis B., Karmacsi, Andrics (Győri B., 70.), Gránicz, Csiki, Maruscsák, Antics (Constantinescu, 70.). Edző: Varga Attila.
Gól: Rubus (61.), Kozacsuk (85.).
Gerliczki Máté: – Az eddigi egyik legnagyobb győzelmünket arattuk, egy nagyon jó és erős csapat ellen. A srácok időként kifejezetten jól és tetszetősen futballoztak, viszont végig szívvel-lélekkel, és ez eredményezte a győzelmünket, ami nagyon fontos volt a múlt heti vereségünk után. Gratulálok a fiúknak és a kollégáimnak, mert ez nagyon nagy munka volt pályán kívül és belül egyaránt! (forrás: kisvardafc.hu)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában