Futsal, NB I., Nyírbátori SC

2024.01.13. 16:22

Fontos győzelmet aratott a Nyírbátor

Szabó Steven (labdával) kétszer is betalált.

Fotó: Nyírbátori SC

A férfi futsal NB I. tizenkilencedik fordulójában a Nyírbátori SC a sereghajtó Magyar Futsal Akadémiát látta vendégül péntek este, és érvényesítve a papírformát, magabiztosan győzött.

Negyed óra is elég volt

Szabó Steven már a nyolcadik percben bevette Boldizsár Márk kapuját, a nyírségi előnyt pedig három perccel később egy káprázatos szabadrúgás-kombináció végén Csoma Alpár duplázta meg. Az MFA nem nagyon tudta ráerőltetni az akaratát ellenfelére, ráadásul nagyon sok hibával játszott, így az első negyedóra végéhez közeledve Szentes Bíró Tamás is kipókhálózta a vendég hálót. A középkezdés után nem sokkal újra elsült Szabó rettegett bal lába, ezzel négyre növelve a hazai előnyt. 

Innen pedig már nem volt esély a Magyar Futsal Akadémiának, amely hiába küzdött, a folytatásban nem sikerült begyötörnie a becsületgólt, miközben a Nyírbátor fontos győzelmet aratott a felsőházi rájátszásért folytatott harcban.

Futsal: NB I., 19. forduló
Nyírbátori SC–Magyar Futsal Akadémia 4–0 (4–0)
Nyírbátor, Városi Sportcsarnok, v.: Szabó F. (Szabó P., Juhász).
Nyírbátor: Dobi – Szabó, Szentes Bíró, Hadházi, Csorvás. Csere: Opre, Tóth, Varga, Bartha, Sánta, Orosz, Karácsony, Szucsányi, Csoma. Vezetőedző: Elek Gergő.
Magyar Futsal Akadémia: Boldizsár – Véghelyi, Fábián, Tarpai, Lőrincz. Csere: Gaylhoffer, Szabó, Joó, Boznánszky, Vas, Steiner, Bokor, Nguyen. Játékos-edző: Boznánszky Gábor.
Gól: Szabó (8., 14.), Csoma (11.), Szentes Bíró (14.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában