Heti sportprogram

2024.02.26. 11:53

BL-csapat érkezik Nyíregyházára; nyolc közé jutás a tét a labdarúgó Magyar Kupában

A futsalozók folytatják a rájátszást; rajtolnak az NB III.-as focisták.

Sigér Ákosék nyolc közé juthatnak a Magyar Kupában

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

Ezen a héten majd minden napra jut a vármegyénket érintő sportesemény.

Hétfő este esedékes a Nyíregyháza Spartacus győri vendégjátéka a labdarúgó NB II.-ben, illetve a Fatum-Nyíregyháza székesfehérvári mérkőzése is. A Fatum győzelem esetén lezárhatja a párharcot, amennyiben kikap, úgy a negyedik összecsapást pénteken 18 órakor rendezik meg a Continental Arénában.

A Szpari a bajnoki csúcsrangadó után csütörtökön újra pályára lép. A Szentlőrincen rendezendő Magyar Kupa-meccs tétje a legjobb nyolc közé jutás. A kupa ötödik körében a Kisvárda Master Good is érdekelt a másodosztályban kiesés elől menekülő Tiszakécske otthonában. A szabolcsiakra aztán ezen a héten szombaton vár az újabb megméretés a Zalaegerszeg ellen. A várdaiak helyzetében minden mérkőzésen létfontosságú a pontszerzés, ezúttal sem lesz másképp, hiszen egyre kevesebb lehetőség van arra, hogy a csapat elmozduljon a kieső helyről.

Labdarúgásnál maradva feljegyezhetjük, hogy vasárnap elrajtol az NB III. tavaszi szezonja. A Sényő FC Selyem-Ber közvetlen riválisához, a Hatvanhoz látogat, míg a második helyen telelő Kisvárda II. REAC-hoz utazik.

Folytatódik a futsal NB I. rájátszása is. A felsőházban győzelemmel kezdő A’Stúdió Futsal Nyíregyháza a címvédő, Bajnokok Ligája-résztvevő Haladást fogadja. A szombathelyi gárda közel tökéletes szezont fut itthon, csupán egy meccset nem nyert meg, épp a nyíregyházit. Ugyancsak sikerrel rajtolt a Nyírbátor SC, amely az alsóház második fordulójában az újonc Maglód ellen növelheti tovább pontjai számát és léphet nagyot afelé, hogy minél hamarabb biztosítsa bennmaradását az élvonalban.

Heti sportprogram

Szerda
Labdarúgás. Magyar Kupa: Tiszakécske–Kisvárda Master Good, Tiszakécske, 18.
Csütörtök
Futsal. NB I., felsőházi rájátszás: A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–Haladás, Continental Aréna, 18.30. NB I., alsóházi rájátszás: Nyírbátori SC–Maglód, Nyírbátor, 19.30.
Labdarúgás. Magyar Kupa: Szentlőrinc–Nyíregyháza Spartacus, Szentlőrinc, 13.
Szombat
Kosárlabda. NB I./B Piros-csoport: Hübner Nyíregyháza BS–MAFC, Continental Aréna, 17.
Labdarúgás. NB I.: Kisvárda Master Good–Zalaegerszeg, Várkerti Stadion, 14.30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában