Kisvárda hírei

2011.04.15. 07:36

Még nem járt külföldön

<p>A Rotary nyelvi verseny első helyezettjének díja egy a klub által ingyenesen biztosított franciaországbeli külföldi csereprogram.</p>

A Rotary Club Kisvárda gratulál Kiss Viktornak, aki 1. helyezést ért el a klub által első alkalommal megrendezett angol nyelvi versenyen. Viktor Pátrohán lakik, és ez lesz az első külföldi útja. A Szent László Szakközépiskola nyelvi előkészítős közgazdasági szakjának másod éves tanulója, 8 éve tanulja az angol nyelvet, gitározik, szabad idejében zenét hallgat, olvas, nyelveket tanul és filmeket néz. Kitűnő angolságával és élményszerű, Magyarország meglátogatásához kedvet ébresztő power point prezentációval bizonyította, hogy képes lesz a nemzetközi táborban méltó módon képviselni Magyarországot és Kisvárdát külföldön.
A verseny első helyezettjének díja ugyanis egy a klub által ingyenesen biztosított külföldi csereprogram. Viktor a franciaországbeli ’Strasbourg, the European Capital’ témájú programot választotta, mivel kedvenc gitárosa, Marco Tamayo egyszer ott koncertezett.
Az erős mezőny minden versenyzője a nemes versengés élményével és könyvjutalommal lett gazdagabb. Gratulálunk nekik!
A jövő évben is szeretettel várunk minden nyelvi és kulturális élményekre váró középiskolást az izgalmas megmérettetésre.
http://www.rotarykisvarda.eoldal.hu/

Dr. Nagy Judit
RC Kisvárda elnök 2010/11

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!