Kisvárda hírei

2012.10.26. 09:39

Energiatakarékos égők a Mándoki Gondozó Otthonnak

Kisvárda, Mándok – A közelmúltban a GE Hungary Kft. két vezetője – Smajdáné Kis Gabriella Humán Erőforrás Vezető, valamint Ardó Miklós Termelési Vezető – háromszáz, különböző típusú energiatakarékos izzót vitt az otthon számára.

Kisvárda, Mándok – A közelmúltban a GE Hungary Kft. két vezetője – Smajdáné Kis Gabriella Humán Erőforrás Vezető, valamint Ardó Miklós Termelési Vezető – háromszáz, különböző típusú energiatakarékos izzót vitt az otthon számára.– Agárdi Gábor, aki karbantartási szakértőnként dolgozik gyárunkban jelezte, hogy a Mándoki Ápoló–Gondozó Otthon segítségre szorul: nagy területű világítási felülete van. Ha a hagyományos izzókat energiatakarékos égőkre cserélnék a világítással jelentős összeget lehetne megtakarítani. E megtakarított összeget pedig az ott lakók javára lehetne fordítani. Az otthon vezetője is megkereste gyárunkat, tájékoztatva, hogy milyen égőkre, világítótestekre van szükség. A felmért igényt, saját körülményeink figyelembevételével teljesítettük. A háromszáz különböző égőt október 8–án délelőtt el is vittük az otthon részére. A gyárunk igyekszik minden olyan, alapítványt, intézményt támogatni, amelyekkel emberibb életet tudunk teremteni. Azt gondolom, hogy most már ez az otthon s az itt élők is a támogatottjaink közé tartoznak. Tőlünk telhetően, a továbbiakban figyelemmel kísérjük az itt élő 82 fő gondozott életét, s annak körülményeit a magunk módján igyekszünk segíteni – mondta a Smajdáné Kis Gabriella.

Tovább épülő kapcsolat

– Intézményünknek a Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Ápoló–Gondozó Otthonnak jelenleg 82 lakója van– mondja Lucski Zoltánné az Otthon vezetője. Ebben a mándoki intézményben középsúlyos értelmi fogyatékos és halmozottan hátrányos fogyatékos gyermekek és fiatal felnőttek teljes körű ellátását végezzük. A legfiatalabb öt, a legidősebb 44 éves. Köszönjük a GE kisvárdai gyárának ezt az adományt, a háromszáz energiatakarékos égőt, amellyel jelentős összegeket tudunk megtakarítani. A most kezdődő kapcsolatunkat szeretnénk a továbbiakban folyamatossá tenni. Mi csak azt tudjuk nyújtani, hogy a különböző rendezvényeinkre, a meghívást követően szeretettel várjuk a gyár képviselőit. Ezzel szeretnénk viszonozni az itt élők mindennapi élet minőségének javításáért tett önzetlen cselekedetüket.

A gyár képviselői betekintést nyerhettek az otthon mindennapi életébe. Az itt élők által készített szerény kis ajándékkal gazdagodva ért véget a napi látogatás.

Vincze Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!