Kisvárda hírei

2013.05.01. 18:07

Bemutatkozó pályaválasztási kiállítás a tíz éves a Telegdiben Kisvárdán

Kisvárda - Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola 2002-ben indította első évfolyamát, melynek fő tevékenysége az iskolarendszerű alap- és középfokú szakemberképzés.

Kisvárda - Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola 2002-ben indította első évfolyamát, melynek fő tevékenysége az iskolarendszerű alap- és középfokú szakemberképzés.

Intézmény elsődleges célja a magas szintű szaktudással rendelkező szakemberek képzése és kibocsátása. Olyan átfogó elméleti és gyakorlati szakismeretek átadására törekszenek, amelyek birtokában az elsajátított mesterségek kellő magabiztossággal, technikai jártassággal és hozzáértéssel gyakorolható.

Küldetésüket így fogalmazták meg: „Az iskolánkban tanuló fiatalokat piacképes szakmákhoz szeretnénk juttatni és személyiségüket úgy formálni, hogy mind a hazai, mind a külföldi munkaerőpiacon jó eséllyel indulhassanak.”

Egy évtizede

A tíz éves iskola május 2–án (csütörtökön) Kisvárdai Várszínház és Művészetek Házában szakmabemutatókkal, színes programokkal tarkított pályaválasztási kiállítást rendez délelőtt kilenc órától.

A gálaműsorban bemutatkoznak az iskola tanulói, a gyakorló kozmetikusok, a vám–, jövedéki– és termékdíj ügyintézők.

A pályaválasztási kiállítás érkezők betekintést nyerhetnek, a szakmai képzés gyakorlatába: körömdíszítés, műkörömépítés, csillámtetoválás, sminkelés.

De lehetőséget biztosítanak a kötetlen beszélgetésre a tanoda tanáraival.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!