Kisvárda hírei

2013.05.17. 11:48

„Nem számít a végeredmény”

Fényeslitke - A döbbenet fokozatai tetten érhetők. Először akkor lepődött meg ByeAlex, hogy benevezték az 58. Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi versenyére, A Dal 2013-ra. Aztán meghökkent, amint a Kedvesem című produkciójával a 244 benevezett közül bejutott az elődöntőbe.

Fényeslitke - A döbbenet fokozatai tetten érhetők. Először akkor lepődött meg ByeAlex, hogy benevezték az 58. Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi versenyére, A Dal 2013-ra. Aztán meghökkent, amint a Kedvesem című produkciójával a 244 benevezett közül bejutott az elődöntőbe. Utána elképedt, midőn tagja lett a középdöntő 18-as mezőnyének. Igencsak tátva maradt a szája, amikor kinyilvánították ország-világ előtt: tagja a döntőnek. Hatalmas meglepetést okozott, ahogy elhangzott: A Dal 2013 verseny győztese ByeAlex! Legutóbb akkor esett hanyatt virtuálisan, amikor a svédországi verseny elődöntőjének végén közölték: továbbjutott, így részese a szombati 26-os finálénak. Akár el is szállhatott volna, ám továbbra is a Földön jár. Az érdeklődésünkre mindig készséges, 28 éves előadó ezúttal is visszajelzett földijeinek, elvégre fényeslitkei kötődésű, a családja ma is ott él.

Bővebben a szombati Kelet-Magyarországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!