Kisvárda hírei

2013.05.30. 09:12

Orosz ukrán súrlódás Kisvárdán

Nem sok kellett hozzá, csak egy orosz és egy ukrán kamionos, hogy az egyik kisvárdai benzinkúton megrongálják egymás járműveit.

Nem sok kellett hozzá, csak egy orosz és egy ukrán kamionos, hogy az egyik kisvárdai benzinkúton megrongálják egymás járműveit.Szerda este egy ukrán rendszámú, bőrt szállító Renault kamion haladt Kisvárda, Városmajor utcán. A vezető egy benzinkúthoz kanyarodott be, úgy tudni autópálya matricát akart venni, de a manőver közben a félpótkocsi bal sarka nekiütközött egy ott álló orosz DAF kamion pótkocsijának. Személyi sérülés nem történt. A felek rendőrt hívtak.

A kisvárdai rendőrkapitányság intézkedett az ügyben. Ezen a helyen nem ez az első ilyen baleset. Az orosz kamionos nem vette figyelembe a megállni tilos jelzőtáblát, így a nagy terjedelmű járműtől nehezen lehetett elférni a többi közlekedőnek, a másik sofőr pedig kérhetett volna segítséget a balesetveszélyes manőver megkezdése előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!