Kisvárda hírei

2013.07.04. 09:39

15 évesen kínált szexuális szolgáltatást - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. július 3-án történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. július 3-án történt események összefoglalója.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 61 éves tiszavasvári lakos ellen, aki 2013. július 3-án egy Tiszavasvári külterületén található földterületről szezonális zöldséget kísérelt meg eltulajdonítani. A férfit a földterületet őrző biztonsági őr tetten érte, a rendőrség kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a tolvajt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 24 éves nagycserkeszi lakos ellen. A nőt 2013. július 3-án délután a járőrök a 36. számú főútvonalon érték tetten, miközben - tiltott helyen, szükséges orvosi iratok nélkül - szexuális szolgáltatást kínált anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A nyíregyházi rendőrök a nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 15 éves demecseri lakos ellen. A fiatal lányt 2013. június 3-án délután a 4. számú főútvonalon érték tetten, miközben - tiltott helyen és a szükséges orvosi iratok nélküól - szexuális szolgáltatást kínált anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A rendőrök a fiatal lányt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!