Kisvárda hírei

2014.08.17. 12:34

Kínai, Spanyol, Indonéz kórusok hétfőn a Várszínpadon Kisvárdán

Kisvárda – A Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál és Karvezetői Mesterkurzus X. jubileumi találkozóját augusztus 16. és 21. között rendezik meg Nyíregyházán. A Nyíregyházi központtal megrendezett események mellett a résztvevő kórusok a megye több településén is tartanak koncerteket.

Kisvárda – A Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál és Karvezetői Mesterkurzus X. jubileumi találkozóját augusztus 16. és 21. között rendezik meg Nyíregyházán. A Nyíregyházi központtal megrendezett események mellett a résztvevő kórusok a megye több településén is tartanak koncerteket.Augusztus 18–án–hétfőn– 17 órától a Várszínpadon a fesztivál hangverseny keretében a Wah Yan Fiúkórus /Hong Kong/ az Aglepta Leánykar /Spanyolország/ Candlelight Vegyeskar /Kina/ valamint a Resonanz Gyermekkar / Indonézia/ kórusai lépnek fel. A négy ország kórusaiban mintegy 150 kórustag vesz részt.

A koncert megtekintése díjtalan.

- Vincze Péter -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!