Kisvárda hírei

2014.11.04. 11:18

Tetten érték az akácfatolvajt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Kisvárda, Nyíregyháza, Tiszaeszlár - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

Kisvárda, Nyíregyháza, Tiszaeszlár - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. november 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Tiborné 42 éves, H. Zsanett Alexandra 24 éves, H. Tímea Valéria 22 éves, H. Tibor Krisztián 20 éves kisvárdai lakosok és É. Enikő 19 éves tuzséri lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a társaság tagjai 2014. november 3-án Kisvárda belterületén előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 21 éves és egy 19 éves helyi nőt. A rendőrök a bejelentést követően a négy nőt és a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Jánosné 59 éves és H. Katalin 30 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nők 2014. november 3-án egy nyíregyházi drogériából táskájukba rejtve különböző árucikkeket kíséreltek meg eltulajdonítani, de a biztonsági őr tetten érte őket és értesítette a rendőrséget. A járőrök a két nőt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást D. N. Krisztián 25 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. november 3-án egy nyíregyházi erdőből engedély nélkül akácfát vágott ki és kísérelt meg eltulajdonítani, de a tulajdonos tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszalöki Rendőrőrsének munkatársai 2014. november 3-án tiszaeszlári lakásán igazoltattak egy 15 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a fiatalt elfogták, a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik