Kisvárda hírei

2015.01.21. 10:42

Pénzmosás miatt keresték őket - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 20-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság járőrei 2015. január 20-án Kisvárdán igazoltattak egy mezőgazdasági vontatóval közlekedő helyi férfit. Az intézkedés közben a vezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, valamint kiderült, hogy a sofőrt a Kisvárdai Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta és a vezetői engedélyét visszavonta. A rendőrség az 50 éves férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vétele mellett szabálysértési eljárást folytat.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2015. január 20-án Nyíregyháza belterületén igazoltattak egy 46 éves nyíregyházi nőt és egy 60 éves ukrán férfit. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy ellenük az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főigazgatóság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE Irodája pénzmosás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a körözött személyeket elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 15 éves urai lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2015. január 20-án egy urai családi ház melléképületébe bement, ahonnan láncfűrészt, kerékpár tartozékokat és egy rádiót tulajdonított el. A rendőrök a fiatalt a bejelentést követően rövid időn belül elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!