Kisvárda hírei

2015.04.16. 07:49

8 szabadtéri tűzeset az elmúlt 24 órában - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. április 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. április 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Az elmúlt 24 órában 8 szabadtéri tűzesethez vonultak a tűzoltók Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Nyolcszáz négyzetméteren foltokban égett a száraz fű és nád a délutáni órákban Nyíregyháza külterületén. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Négy hektáron kapott lángra a nádas Kisvárda külterületén késő este, ahol a helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Kisvárda és Kékcse között öt hektár területen gyulladt meg foltokban a nádas szerda este. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be. Ezen kívül Tímáron, Záhonyban, Balkányban és Ófehértón kellett száraz aljnövényzet oltásához vonulniuk a megye tűzoltóinak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy személygépkocsi útpadkára hajtott, és fejtetőre borult csütörtök hajnalban, Nyírbátorban, a Táncsics utcában. A járműben egy fő utazott, akit a mentők kórházba szállítottak. A helyi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a közúti akadályt megszüntették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!