Magyarország

2010.07.14. 14:20

Pert nyert a Sláger Rádió másodfokon is

<p>Másodfokon is pert nyert a Sláger Rádió - olvasható a rádió szerdai sajtóközleményében.</p>

A Budapesti Ítélőtábla szerdai határozatában helybenhagyta a Fővárosi Bíróság januári ítéletét, amely megállapította, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) már be sem fogadhatta volna a Neo FM pályázatát, ezért nyertesnek sem nyilváníthatta, és műsorszolgáltatási szerződést sem köthetett volna vele.

A Sláger Rádió közleménye szerint a jogerős bírósági döntés után elvárják az ORTT-től, hogy haladéktalanul mondja fel a Neo FM műsorszolgáltatási szerződését és hozzon jogszerű döntést az országos rádiós frekvencia pályázatok ügyében. Ez a Sláger szerint csak az lehet, hogy visszakapják korábbi frekvenciáikat. A közleményben felhívják a figyelmet arra, hogy "minden további halogatás napról-napra növeli azt a kárt, amit az ORTT törvénytelen döntésével a Sláger Rádiónak okozott".

A Sláger Rádió hangsúlyozza: készen állnak arra, hogy pályázatuk törvényes elbírálása esetén azonnal megkezdjék a műsorszolgáltatását.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!