Magyarország

2011.01.16. 09:47

TRAGÉDIA A WEST BALKÁNBAN - Válságstábot hozott létre az önkormányzat

<p>Budapest - Válságstábot hozott létre a terézvárosi önkormányzat a West Balkánban szombaton este történt tragédia kapcsán. Bundula Csaba alpolgármester a Független Hírügynökségnek vasárnap délelőtt annyit mondott, hogy a hivatal most számos munkatársat berendelt és hamarosan közleményt adnak ki.</p>

Sajtóhírek szerint a szórakozóhely engedélyét a kerületi jegyző két hete visszavonta. Az önkormányzatnál egyelőre ezt is vizsgálják még - tudta meg a Független Hírügynökség. Bundula Csaba alpolgármester mindössze annyit mondott: válságstábot hoztak létre a tragédia körülményeinek kivizsgálására.

Szombaton este 11 óra után Budapesten, a Nyugati téri szórakozóhelyén a több ezres tömegben három fiatal lány életét vesztette. Úgy tudni, hogy valamiért pánik tört ki, a három lány valószínűleg a menekülés közben került a földre, ahol a tömeg eltaposta őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap hajnali közleménye szerint vizsgálják a szervezők felelősségét, illetve igazságügyi orvosszakértő bevonásával a fiatalok halálának okát is.

Előzmények:

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!