Magyarország

2011.06.29. 17:31

Pöcegödörbe fulladt egy kétéves kislány Hejőpapiban

Hejőpapi – Az emésztőgödörbe eset, és ott életét vesztette egy kétéves kislány szerdán délután Hejőpapiban.

Hejőpapi – Az emésztőgödörbe eset, és ott életét vesztette egy kétéves kislány szerdán délután Hejőpapiban.

Az emésztőgödörbe eset, és ott életét vesztette egy kétéves kislány szerdán délután Hejőpapiban.

A rendőrséget 15 óra 17 perckor értesítették a történtekről. Mire a rendőrök a helyszínre érkeztek, a gyereket már a hozzátartozók kihúzták a pöcegödörből, és a mentők megkezdték az újraélesztését, ám minden igyekezetük hiábavalónak bizonyult – tájékoztatta lapunkat Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.

Hogy pontosan hogyan történt a baleset, le volt-e fedve a szennygödör, egyelőre még nem tudni, a helyszínelés és a tanúk kihallgatása lapzártánkkor még tartott.

Úgy tudjuk, a rendőrség komoly erőket mozgósított, hogy bármiféle incidensnek elejét vegye, de a hangulat a körülményekhez képest nyugodt, egyedül a kislány édesanyját kellett ellátniuk a mentőknek, mert sokkot kapott.

A rendőség vizsgálja a felelősség kérdését is

Úgy értesültünk, a szülők otthon voltak a baleset idején; délután két óra körül kezdték el keresni a kislányt, de egy darabig nem találták. Ezt követően bukkantak rá az aprócska testre a pöcegödörben.

ÉM-SZP


Miskolc - Holtan találtak otthonában, egy Feszty Árpád úti lakásban hétfőn délután egy 58 éves férfit.


Arló - A rendőrség lezárta a tavaly húsvéti arlói emberölés ügyében indított nyomozást.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!