Magyarország

2011.07.05. 11:36

Bugyiba rejtett drog Emődön

Emőd - Az emődi díler gyakorlatilag észre sem vette, hogy a rendőrök rajtakapták, mivel a gyanúsítottat a frissen szerzett drog vizsgálata rabul ejtette.

Emőd - Az emődi díler gyakorlatilag észre sem vette, hogy a rendőrök rajtakapták, mivel a gyanúsítottat a frissen szerzett drog vizsgálata rabul ejtette. A Miskolci Rendőrkapitányság visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy emődi férfival és társaival szemben.

A nyomozás eddigi adatai szerint a drogkereskedő a fővárosban beszerzett marihuánát Emődön és vonzáskörzetében értékesítette. A napokban elfogott tettes majdhogynem észre sem vette, hogy rajta ütöttek a rendőrök, mivel a szobájában éppen a frissen megszerzett kábítószert vizsgálta.

A házkutatás során kábítószert, a terjesztéséhez szükséges eszközöket, illetve készpénzt foglaltak le a rendőrök.

A nyomozás során sikerült feltérképezni a díler úgynevezett alsóbb kapcsolatait is. A további házkutatások eredményeként több tő marihuánát és a termesztésükhöz szükséges eszközöket is lefoglalt a hatóság.

A barátnője alsóneműjében volt a drog

Az ügy érdekességei közé tartozik, hogy az egyik gyanúsítottnál tartott házkutatás során az elkövető barátnője alsóneműjébe rejtette a drogot. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. Az ügyben további nyomozati cselekmények várhatóak.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda


Szomolya - Szomolyán napok óta randalírozott egy férfi, akit a bejelentést követően a rendőrök hamarosan előállítottak, rendzavaró társával együtt.


Miskolc - Súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy fiatalkorú fiúval szemben, aki légfegyverrel lövéseket adott le a napokban Miskolcon.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A személyi sérüléssel járó közlekedési baleseteknél is közrejátszott az elmúlt napok csapadékos időjárása. Halálos baleset azonban nem történt az elmúlt hét végén Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!